L’IVAJ i el Centre d’assistència a víctimes sexuals impulsen la campanya ‘Viure la vida, divertir-nos’

Martí ha assenyalat que la submissió química és una agressió i un tipus de violència masclista que augmenta en èpoques festives

1127

ActualitatDiària

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) desenvolupa en aquests dies de festes, per tercer any consecutiu, una campanya informativa dirigida principalment a la joventut, a través de les xarxes socials i de cartells, sota el lema ‘Viure la vida, divertir-nos’, amb l’objectiu de prevenir i evitar les agressions sexuals perpetrades utilitzant la submissió química.

El director general de l’IVAJ, Jesús Martí, ha indicat que es tracta d’una iniciativa del Centre d’Assistència a Víctimes d’Agressions Sexuals (CAVAS) que compta amb la col·laboració de l’IVAJ i del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana.

Martí ha assenyalat que la submissió química és una agressió i un tipus de violència masclista que “augmenta en èpoques festives com en Nit de cap d’any o Reis”.

Per açò, des d’IVAJ i CAVAS es realitza la tercera campanya de conscienciació, que cerca “visibilizar entre les persones joves aquest tipus de delictes i agressions” i recordar el principi de “no és no” contra qualsevol manifestació d’assetjament.


Martí ha indicat que “el que promovem és un espai festiu de convivència basada en el respecte, la igualtat de gènere i la diversitat “, ha manifestat.

La campanya ‘Viure la vida, divertir-nos’, posa a la disposició de la ciutadania el servei d’atenció de CAVAS en el 96 394 30 69 i un protocol sobre com actuar davant aquest tipus d’agressions sexuals. L’entitat ofereix de manera gratuïta assistència psicològica, jurídica i social .

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací