El Ivace obre el termini per a presentar projectes de digitalització i creació d’empreses tecnològiques

256

Actualitat Diària

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) ha obert aquest dimarts el termini perquè les empreses de la Comunitat Valenciana puguin presentar les seves sol·licituds a les convocatòries de Digitalitza i Createc 2018.

Per als projectes de digitalització, el termini finalitza el 19 de febrer, i el 20 de febrer per a la presentació de projectes de creació d’empreses de base tecnològica.

El Ivace destina a la convocatòria de Digitalitza un pressupost de 6,5 milions d’euros i per a la de Createc 1,5 milions d’euros.

Totes dues convocatòries estan cofinançades a través del Programa Operatiu Feder de la Comunitat Valeciana 2014-2020.

Ajudes a la digitalització

La convocatòria de Digitalitza recolza la incorporació de solucions innovadores en les pimes encaminades a la digitalització, com són la implantació de sistemes d’informació, de control de processos productius, sistemes de captura de dades, manteniment preventiu, automatització i sensorización associats a producte, servei i procés o sistemes de planificació de recursos empresarials, de logística interna i externa, entre altres.

Com a principal novetat, hi ha un increment notable de les ajudes per projecte: fins als 30.000 euros en les ajudes per a mitjanes empreses i fins als 40.000 euros per a les petites empreses.

Ajudes a la Creació d’Empreses de base Tecnològica

La convocatòria de Createc recolza a les empreses la contractació de serveis d’I+D, les despeses de contractació de personal investigador i personal tècnics, la inversió en béns d’equip o l’adquisició de drets de patents o llicències.

Aquestes ajudes tenen com a objectiu fomentar l’emprenedoria innovadora de base tecnològica, la diversificació empresarial, el creixement econòmic i la creació d’ocupació de qualitat en el teixit empresarial de la Comunitat Valenciana.

Les subvencions podran arribar fins als 122.500 euros.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací