El Ivace obri el termini de ajudes a empreses per als plans de seguiment de Tutories d’Internacionalització

684

Dóna suport a el 50% dels costos subvencionables del pla d’internacionalització de l’empresa

Actualitat Diària

La Conselleria d’Economia Sostenible ha publicat en el DOGV la convocatòria d’ajudes del Ivace amb la qual es donen suport a els plans de seguiment dels programes de Tutories d’Internacionalització.

La directora general d’Internacionalització i directora adjunta de Ivace, María Dolores Parra, ha explicat que amb aquesta ordre d’ajudes “donem suport a les empreses que han desenvolupat part de la seua estratègia d’internacionalització amb Ivace a través del Programa de Tutories”, un programa d’assessorament especialitzat que permet a l’empresa iniciar la seua exportació o revisar i millorar la seua estratègia en l’exterior.

“Volem avançar en el nostre suport i facilitar el 50% del cost del pla d’internacionalització a les empreses que han format part d’aquest programa durant els anys 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 o el tenen previst en 2019”, ha explicat Parra.

Aquesta línia d’ajudes es publica amb un pressupost de 2.314.900 euros i compten amb finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder), en un percentatge del 50%, a través del Programa Operatiu Feder de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Les empreses poden sol·licitar aquestes ajudes fins al 14 de juny de 2019. La tramitació del procediment serà electrònica.

Plans de tutories

Es consideren costos subvencionables per aquesta ordre d’ajudes aquells que resulten necessaris per a la posada en marxa, desenvolupament, execució i seguiment dels plans de tutories aprovats pel Ivace en els exercicis 2014 a 2019 l’import total dels quals no supere el límit de 100.000 euros.

Així, estan incloses despeses de consultoria necessaris per al seguiment i execució del pla, despeses de desplaçament i allotjament en mercats exteriors necessaris per a abordar l’execució del pla, despeses de material promocional, catàlegs, fullets i cartelleria diversa i creació de web dirigida a l’entorn internacional o adaptació d’aquesta.

També s’inclou la publicitat en mitjans estrangers, portals o directoris on-line i mercats electrònics internacionals així com comunicació on-line i off-line relacionada amb el desenvolupament de campanyes de comunicació internacionals resultants del pla treballat en la tutoria.

Així mateix es donen suport a les despeses de contractació d’una persona amb especialització vinculada a l’àmbit de la tutoria realitzada. Per a les empreses d’indústries creatives i culturals s’admetran també les despeses d’un o una professional o d’empresa externa contractada a aquest efecte.

A tot això s’uneixen les despeses vinculades a accions de promoció en l’exterior necessàries per a l’execució del pla resultant de la tutoria realitzada, la compra de plecs i traducció de documents i despeses directament relacionades amb la contractació pública exterior i el registre de marca en països que no pertanguen a la Unió Europea.

Els costos associats als projectes subvencionats per la present convocatòria no podran rebre simultàniament ajudes d’altres convocatòries procedents d’aquesta o una altra Administració.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací