Huit companyies conformaran el IV Festival de Teatre, Animació i Música d’Almassora

350

Programa una desena d’espectacles infantils entre el divendres i el diumenge

Actualitat Diària

La regidora de Cultura, Isladis Falcó, ha presentat aquest matí l’IV Festival de Teatre, Animació i Música al Carrer (FES TAM!) al costat del coordinador del certamen, Sergio Heredia, per a desgranar un programa compost per una desena d’espectacles a càrrec de huit companyies. Majors i xicotets estan convocats a gaudir de l’esdeveniment des del divendres fins al diumenge a la vesprada.

La plaça Pere Cornell obrirà l’IV FES TAM! el divendres a les 19 hores amb ‘Chef Nature’, de Markeliñe, un restaurant a l’aire lliure i amb horta pròpia. Els comensals deixaran a un costat els seus dispositius mòbils per a reconnectar amb la naturalesa. El menú proposat serà sorprenent, terapèutic i molt divertit amb l’ús imaginatiu de diferents materials, tal com ha desgranat Heredia.

La jornada del dissabte inclou sis actuacions, dues al matí des de les 10.30 hores, i tres a la vesprada, a partir de les 18 hores. El dia arrancarà amb ‘L’animalada’, de la companyia Katakrak, i continuarà amb ‘El carrer és nostre’, una desfilada de músics pel centre d’Almassora que no deixarà indiferent als transeünts.

Després del descans del migdia, l’activitat tornarà a Pere Cornell amb ‘El senyor dels baldufes’, de Penélope i Aquil·les, que muntat en un tricicarro viatja amb baldufes gegants per a presentar un univers màgic. A partir de les 19 hores arrancarà una nova passada de ‘El carrer és nostre!’ per a tancar la jornada, mitja hora després, amb ‘Memphis rock and circ’, de la Finestra Nou Circ. L’espectacle és un dels pilars del FES TAM! amb sis personatges que combinen números musicals amb circ, malabars, acrobàcies i humor a ritme de rock and roll.

El festival arribarà a la seua fi el diumenge amb actes que començaran a les 10.30 hores amb ‘L’animalada’ i el debut de ‘Álex Barti’ i les seues marionetes al migdia i a les 17.30 hores. Es tracta d’un espectacle sense text. Tota la història i la comèdia s’expressen amb moviment i música. A la vesprada també estan programats ‘Pensa en Wilbur’, activitat que impactarà en el públic (literalment) amb els amics Contractura, Estirada i Esquinçament, i Rum Rum Trasto Kards com a tancament del festival amb una carrera de cotxes bojos.

Agenda cultural

L’activitat cultural de la setmana també inclou el divendres l’obertura de l’exposició pictòrica ‘Agustín Alegre. Viajes, una visión del artista’ en l’Espai Mercat a les 20 hores, la Fira del disc de vinil i del llibre d’ocasió en les places d’Espanya i Pere Cornell el dissabte des de les 11 hores, l’obra de teatre ‘Hansel y Gretel y la casita sin gluten’ el dissabte a les 17 hores a la Casa de la Cultura i el concert de Pedro Navarro, homenatge a Paco de Lucía, a la Casa de la Cultura el diumenge a les 19 hores.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací