L’índex d’ocupació turística d’Alcalà-Alcossebre creix fins situar-se al 86 % al mes de juliol

498

Les visites, que se situen en 6 905 aquest any, pregunten sobretot per la mateixa localitat i per les activitats culturals

Actualitat Diària

L’índex d’ocupació turística d’Alcalà-Alcossebre segueix una tendència positiva, la qual cosa confirma la bona evolució de les polítiques de difusió de la destinació i col·laboració amb l’empresariat turístic de la localitat, realitzades des de la Regidoria de Turisme. L’índex d’ocupació turística durant el mes de juliol ha arribat al 85,8% enfront del 82% del passat 2018. Pel que fa a les demandes d’informació en les tres Oficines de Turisme, en total s’hi han registrat 6.905 enfront de les 6.509 de 2018.

Gran part d’aquestes demandes (1.093) preguntaven per informació sobre la localitat, 358 s’interessaven per activitats culturals, 327 per rutes senderistes, 316 per transports i 264 sobre oci. A més, augmenta l’interès per les activitats relacionades amb el Parc Natural de la Serra d’Irta i les rutes BTT.

Pel que fa a la procedència de les persones que van visitar les Oficines de Turisme, cal distingir que han hagut 657 visites de francesos, des del punt de vista estranger. A aquests, els segueixen els britànics, amb 91 visites, belgues amb 30, italians amb 29, 15 holandesos, 13 alemanys i 10 russos.

En el cas de turisme nacional, han sigut madrilenyes la gran part de visites, amb 675 demandes d’informació. Per altra banda, les procedències més numeroses han sigut: 312 valencians, 260 aragonesos, 246 bascos, 183 catalans i 145 navarresos.

L’Alcalde Francisco Juan ha assenyalat: “Cal valorar molt positivament aquestes dades ja que demostren que som una destinació turística preferent a la província i que la nostra infraestructura hotelera treballa per oferir qualitat i bona atenció”.

Juan recordava que “no només treballem perquè els nostres hotels, apartaments i càmpings registren una bona ocupació hotelera durant la temporada alta sinó que hem consolidat una àmplia programació d’activitats turístiques anual”, i afegeix: “que està contribuint a portar visitants durant tot l’any i amb interessos basats en el patrimoni i la natura, per la qual cosa continuarem treballant en aquest sentit”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací