Iberdrola i Ballenoil aposten per a ampliar el seu desplegament de recàrrega en estacions de servei

264

Actualitat Diària

Iberdrola continua avançant en la seva estratègia de desplegament de punts de recàrrega ràpida en estacions de servei, amb la qual impulsar la mobilitat sostenible en les principals autovies d’Espanya. Per a això, la companyia acaba d’aconseguir un acord amb Ballenoil per a la instal·lació de punts de recàrrega ràpida de vehicle elèctric en la major xarxa d’estacions de servei independents, integrada per més de 110 estacions a Espanya.

Els punts de recàrrega ràpida -de 50 quilowatts (kW) de potència– estaran instal·lats en gasolineres situades en nou províncies espanyoles: Madrid, Barcelona, Alacant, Toledo, València, Cadis, Sevilla, Valladolid i Astúries. En l’acord s’han identificat 20 primers emplaçaments, als quals es donarà prioritat en la instal·lació durant 2019, que s’aniran ampliant progressivament per la resta de la xarxa.

Els clients de Ballenoil podran carregar els seus vehicles entre 20 i 30 minuts, amb una electricitat generada per fonts 100% renovable i lliure d’emissions, que comptarà amb certificats de garantia d’origen (GdO).

Així mateix, podran realitzar la recàrrega, siguin o no clients d’Iberdrola, de forma senzilla amb el seu mòbil, a través de l’aplicació de Recàrrega Pública d’Iberdrola, des de la qual els conductors de vehicles elèctrics poden geolocalizar, reservar i abonar les seves recàrregues.

“L’acord és ambiciós i ens permet avançar amb un aliat òptim que ha mostrat el seu compromís amb la mobilitat sostenible, com a proposta per a lluitar contra el canvi climàtic, i la innovació en el servei als seus clients”, explica Luis Buil, responsable de Smart Mobility d’Iberdrola.

La instal·lació de punts de recàrrega per part d’Iberdrola contribuirà a la millora del servei que ofereix Ballenoil en les seves estacions de servei, així com a la connectivitat, el tracte personalitzat i el carburant al millor preu. “Amb Iberdrola hem trobat el soci perfecte per a continuar amb la nostra aposta per la tecnologia i la innovació”, explica David Querejeta, soci i director d’expansió de Ballenoil. “Volem ser un referent en el sector i per això hem d’anar de la mà dels millors per a adaptar-nos al canvi de tendències i comportament de la societat”, explica Juan Sanz, soci i director d’operacions de Ballenoil.

Liderant la mobilitat sostenible

L’acord forma part dels plans d’Iberdrola d’impulsar i liderar la transició de la mobilitat sostenible i l’electrificació del transport com a via per a la lluita contra el canvi climàtic.

Iberdrola desenvolupa un Pla de Mobilitat Sostenible, que contempla el desplegament de 25.000 punts de recàrrega de vehicle elèctric a Espanya fins a 2021, dirigit a llars, empreses, així com en zones urbanes i interurbanes d’accés públic.

El pla inclou la instal·lació d’estacions de recàrrega ràpida, súper ràpida i ultra ràpida -almenys cada 100km- en les principals autovies i corredors del país durant 2019, arribant a totes capitals de província i permetent recórrer Espanya de punta a punta.

Iberdrola treballa en diferents iniciatives per a ‘mobilitzar’ a tots els actors implicats en el desenvolupament de la mobilitat sostenible, des d’administracions a institucions, empreses i fabricants de vehicles elèctrics.

Innovació per a respondre a les demandes de clients

Amb aquest acord, Ballenoil continua la seva aposta per estar a l’avantguarda de les noves tecnologies i intentar aportar la major oferta de serveis i la millor qualitat als seus clients. L’acord està emmarcat dins del pla de la companyia per a adaptar i millorar les seves estacions de servei a les noves demandes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací