Iberdrola ha celebrat el tradicional homenatge als seus professionals veterans de la província de Castelló

427

Actualitat Diària

Iberdrola ha celebrat el tradicional homenatge als seus professionals veterans de la província de Castelló. En aquesta ocasió, Iberdrola han reunit empleats que han complit 25 i 40 anys d’antiguitat en l’empresa o que s’han jubilat en el passat exercici.

La trobada ha comptat també amb assistents d’Alacant i València, així com amb professionals d’Albacete, Cadis, Conca i Jaén, als quals el director de Finances i Recursos de la companyia, José Sainz Armada, ha agraït el treball i esforç dedicat a l’empresa durant tots aquests anys que ha permés que entre tots “hàgem construït un líder mundial. Hui Iberdrola és la quarta elèctrica del món per capitalització borsària i la primera d’Europa. A més, som líders en energies renovables, eficiència, sostenibilitat, govern corporatiu, conciliació i estem capitanejant la transició energètica”.

Sainz Armada ha destacat que fruit del treball realitzat la xarxa elèctrica de la C. Valenciana ha resistit d’una manera impressionant el recent temporal, per la qual cosa ha felicitat a tots els que han contribuït al fet que així siga.

Els homenatjats han estat acompanyats per directius d’Iberdrola, entre els quals estaven la consellera delegada d’Iberdrola España, Ángeles Santamaría, el director de Recursos Humans i Serveis Generals del Grup, José Ángel Marra; el director de Recursos Humans d’Espanya, Álvaro Murga; el conseller delegat d’i-DE, Xarxes Elèctriques Intel·ligents, Antonio Espinosa; el director de Generació Tèrmica i Pràctica Global, Óscar Fortis; el director de Generació Nuclear, Francisco López; a més de la directora del Negoci d’i-D’en la Comunitat Valenciana, Ana Lafuente, i el delegat d’Iberdrola a la regió, Joaquín Longares.

Els professionals han rebut un record pels seus anys dedicats a Iberdrola. Al personal en actiu que ha complit 25 anys d’antiguitat en 2018 se li ha entregat una caravel·la platejada, mentre que els treballadors que porten 40 anys en l’empresa han rebut un rellotge, igual que els jubilats l’any passat, als quals, a més, se’ls ha obsequiat amb un plat commemoratiu.

La companyia ha celebrat també recentment aquest homenatge a Madrid, Bilbao i Valladolid, com a reconeixement del grup als professionals que han contribuït al creixement i expansió d’Iberdrola.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací