Iberdrola es converteix en la empresa espanyola amb millors pràctiques de govern corporatiu

344

Actualitat Diària

Iberdrola ha estat guardonada amb el Premi al Millor Govern Corporatiu d’Espanya 2019 per la prestigiosa publicació World Finance, un guardó que reconeix la màxima transparència en la informació comunicada al mercat i les bones pràctiques en matèria de bon govern de la companyia, la Junta General De la qual d’Accionistes, convocada per al pròxim 29 de març en el Palau Euskalduna de Bilbao, ha renovat la seva certificació com a esdeveniment sostenible.

Ignacio Galán, president d’Iberdrola, s’ha mostrat satisfet amb la consecució d’aquest premi, que la companyia rep per sisena vegada , i ha assegurat que és un reconeixement “al procés de millora contínua en el nostre sistema de govern corporatiu per a incorporar les pràctiques més exigents i garantir l’excel·lència en el funcionament dels nostres òrgans socials”.

World Finance ha explicat, per part seva, que el guardó respon “als mèrits mostrats per la companyia davant la comunitat financera i inversora en la seva avançada estratègia de descarbonització, la seva transparència i el seu sòlid model de govern corporatiu”.

La publicació ha destacat, així mateix, “la contribució d’Iberdrola a la lluita contra el canvi climàtic, que s’ha consolidat amb fermesa, i l’aplicació al sector energètic d’innovacions tecnològiques, com el blockchain. Amb unes inversions de 34.000 milions d’euros fins a 2022, el futur de la companyia és molt prometedor”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací