Els hotels de la Comunitat van superar al gener l’1,4 milions de pernoctacions

193

 

 

Actualitat Diària

Els hotels de la Comunitat Valenciana van superar al gener 1,4 milions de pernoctacions, la qual cosa suposa un augment del 8,3% respecte al mateix mes de 2018, segons les dades difoses aquest dijous per l’Institut Nacional d’Estadística (INE), a través de l’Enquesta de Conjuntura Turística Hotelera.

Els resultats de l’Enquesta d’Ocupació Hotelera mostren també que el nombre de viatgers als hotels de la Comunitat ha crescut el primer mes de 2019 un 10,3% interanual, amb 478.232 registrats.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha valorat aquestes xifres com a “positives i que avalen el dinamisme del turisme en la Comunitat Valenciana fos de temporada”.

Segons Colomer, “el turisme nacional, que aconsegueix pujar 12,2 punts percentuals en el seu nombre de pernoctacions hoteleres, ha estat l’impulsor d’aquests òptims resultats”, encara que ha afegit que “el turisme estranger també està responent bé aquest inici d’any, ja que ha incrementat les pernoctacions en un 4,7%”.

En aquest context, el responsable de Turisme ha agraït al sector turístic “el gran esforç i treball que està realitzant” i ha advocat per “continuar treballant junts, administracions i sector, per a construir producte, avançar en la línia de qualificació, de diferenciació i de singularitat de la nostra oferta per a continuar sent una Comunitat oberta tots els mesos de l’any”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací