Guerra oberta entre el PSPV-PSOE i Vicente Montesinos pel lamentable estat de l’estadi Castalia i el conveni

763
Amparo Marco, alcaldessa de Castelló, ha denunciat haver rebut amenaces per les xarxes socials.

Actualitat Diària

L’estat de l’estadi Castalia ha fet saltar per l’aire les relacions entre el PSPV-PSOE de Castelló i el CD Castelló. Sí, perquè sembla una guerra creuada entre Vicente Montesinos, president de l’entitat futbolera, i l’alcaldessa de la capital de la Plana. Aquest dijous, la primera edil de l’Ajuntament ha denunciat haver estat víctima d’amenaces i insults, que pel que sembla també han aconseguit a la seva família, arran d’unes declaracions realitzades pel màxim responsable del club, sobre l’estat de Castàlia i les poques ganes del govern municipal per arreglar els desperfectes.

Vicente Montesinos, president del Castelló, denunciant la “deixadesa” de l’ajuntament amb Castàlia. FOTO: CD CASTELLÓ

Així les coses, Amparo Marco va denunciar en xarxes socials que se sent assetjada per alguns comentaris rebuts en els seus perfils públics. Insults i amenaces que sorgeixen després de la polèmica amb Castelló, generada entorn de la inversió d’un milió d’euros per a millores en Castàlia i una cessió de la instal·lació municipal al club castellonenc que mai va arribar.

Les pluges de la setmana passada, el detonant

La metxa es va encendre la setmana passada quan Castàlia va aparèixer mal parat a causa de les fortes pluges. Això va evidenciar les deficiències i deterioració que presenta l’estadi. En aquests últims dies el president de l’entitat, Vicente Montesinos, va denunciar la falta d’inversió en l’estadi i la necessitat de signar al més aviat possible l’acord de cessió del camp entre el club i el consistori, davant el començament imminent de la temporada.

Marco ha publicat aquest dijous varis tweets en els quals afirma que “La pressió per aconseguir un objectiu la pot entendre, l’assetjament NO. Assegura que vetllarà per la integritat de les seves filles que gens deuen en aquest contrasentit i diu que si algú vol saber del conveni que es dirigeixi al regidor d’Esports, Enric Porcar”.

En el següent va dir que “no entenc l’actitud bel·ligerant contra una persona que des que és alcaldessa ha tractat de salvar al Castelló mantenint infinitat de reunions, demanant des de fa dos anys que es redactés el conveni que donés seguretat a ambdues parts i anunciat un milió d’euros d’inversió”.

Les reaccions no van trigar a arribar

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, es va referir a tota aquesta polèmica a la seva pàgina de Facebook. L’edil desvetllo que aquest dilluns començaran les obres d’actuació en Castàlia“com ja estava previst quan es va aprovar la moció el passat mes d’abril”, per assegurar que “ho farem amb coordinació amb el Castelló”.

I li va recordar al president del club castellonenc, Vicente Montesinos, que “els convenis els signa l’Alcaldessa”, i en una posició molt més calmada i assossegada que l’enfrontament entre el PSPV-PSOE i el Castelló, es va oferir per estar en l’estar en la negociació “amb l’objectiu de facilitar l’acord i l’entesa entre el club i l’ajuntament”.

En defensa de l’alcaldessa

Des del PSPV-PSOE el seu secretari general a Castelló, Paco Gil, va qualificar de “injustes i desproporcionades” les declaracions efectuades en els últims dies pel president del Castelló en l’última setmana contra l’equip de govern, i en particular les que eren referides contra l’alcaldessa Emparo Marco pel mal estat de Castàlia.

Gil va parlar que s’estan “creuant les línies vermelles”, alhora que s’ha iniciat una “campanya de confrontació institucional clarament política” utilitzant a un equip com el albinegre que és patrimoni sentimental de la ciutat. Va dir que s’està generant un brou de cultiu de “agressivitat, amenaces i insults» cap a l’alcaldessa a les xarxes socials «amb continguts masclistes, menyspreadors i denigrans”.

Des del grup socialista, reconeix Paco Gil, “advoquem per la via de l’enteniment i la sensatesa pel diàleg entre el club i la institució, que és propietària de les instal·lacions, i cada part té una responsabilitat. I també la té el Castelló”.

La Fedpecas organitza una concentració

Des de la Fedpecas s’anuncia que s’ha organitzat una concentració pacífica i cívica per a aquest dissabte a les 19.00 hores (una hora abans de començar el partit) pel precari estat de l’estadi Castàlia i davant la nul·la aportació de l’Ajuntament en la inversió promesa d’un milió d’euros per realitzar millores en l’estructura de la instal·lació municipal.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací