Grup Gimeno entra a formar part en Obremo amb un 46% de l’accionariat

364

Actualitat Diària

Obremo, empresa especialitzada en la prestació de serveis integrals 360, enginyeria, instal·lacions, comercialització i manteniment en aigua, telecomunicacions, gas, energies renovables, infraestructures i electricitat, i Grup Gimeno, grup empresarial que opera en sectors com la gestió mediambiental, el cicle integral de l’aigua, la logística portuària, les tecnologies i Internet of Things, la construcció o el turisme i l’oci, han arribat a un acord estratègic pel qual Grup Gimeno entra en l’accionariat de Obremo i les seves empreses associades amb un 46%.

Mitjançant aquest acord, totes dues empreses tenen com a objectiu aprofitar les sinergies derivades de les seves respectives activitats, amb un alt grau d’especialització, i impulsar el seu procés de creixement, expansió i diversificació, fent front als nous reptes del sector.

L’entrada de Grup Gimeno no generarà cap canvi en l’actual gestió de Obremo, que factura uns 85 milions d’euros, compta amb 1.100 treballadors i opera en gran part del territori nacional, especialment en l’arc Mediterrani, Illes Balears, Aragó i Madrid.

Grup Gimeno continua per tant amb el seu procés de creixement i expansió nacional. El expertise de Obremo consolida àrees de negoci en les quals ja opera i complementa unes altres que porten a Grup Gimeno a posicionar-se com un proveïdor global de serveis ciutadans, al turisme i a la indústria com a pocs altres actors del mercat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací