Gohub participa en la major fira tecnològica d’Europa, la Viva Technology de París

366

Actualitat Diària

Demà arrenca a París una de les principals cites mundials de l’entorn de l’emprenedoria i les startups, la fira Viva Technology. Entre el 16 i el 18 de maig se celebrarà la coneguda com Vicatech ja han conformat la seva presència més de 1400 inversors interessats en les propostes de les més de 9000 startups participants.

GOHub, el hub tecnològic de Global Omnium, ha estat seleccionat pel ICEX per a formar part de la proposta que traslladarà l’institut en representació del conjunt d’Espanya. El ICEXEspaña Exportació i Inversions i Red.es juntament amb l’Oficina Econòmica i Comercial de París organitzen per primera vegada la participació espanyola en VIVATECH. En representació de GOHub assistiran Patricia Pastor, directora de GOHub i María Gil de GOHub Andalusia.

GoHub, amb seu central a València, va obrir el seu primer espai el gener passat amb un total de 2.500m2 dedicats a la innovació oberta, acceleració i inversió de startups suposant una gran aposta del grup Global Omnium per la innovació i la ciutat de València.

Aquesta fira es tracta d’una de les principals cites mundials del sector de les startups i dels líders de la innovació. És la major trobada d’innovació oberta de la UE: talent, productes i algunes de les ments més brillants del planeta es donen cita en aquest esdeveniment

Vivatech reuneix ponents de primer nivell i exhibidors d’Innovació Oberta (OI) i suposa una celebració de les innovacions actuals i les possibilitats futures per a tots aquells que creïn en el poder de la tecnologia per a transformar els negocis i societat.

Entre les principals atraccions de l’edició de 2019, que s’estendrà cap a dos nous espais, destaquen el focus cap a la realitat del sector a la UE, definir el paper que jugarà Europa en el desenvolupament tecnològic enfront del lideratge de la Xina i els EUA, especialment després del Brexit- i cap a Àfrica -un continent que està registrant un creixement exponencial-; i l’exploració de noves vies perquè les noves tecnologies poden arribar a ser una força molt positiva per a l’economia, la societat i la humanitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací