GoHub obre a Barcelona la seva tercera seu a Espanya

315

Actualitat Diària

GoHub el Open Innovation Hub de Global Omnium obre a Barcelona la seva tercera seu a Espanya i s’uneix com a Global Partner de Barcelona Tech City. Així s’ha acordat avui després de subscriure un acord de col·laboració Eugenio Calabuig, president de Global Omnium, i Miquel Martí CEO d’aquesta associació d’empreses tecnològiques.

El hub d’innovació oberta de Global Omnium ha inaugurat la seva tercera seu a Espanya a Barcelona . Aquesta seu (se suma a les de València i Sevilla), ha comptat amb l’acord com a Global Partner de Barcelona Tech City. Amb l’arribada de GoHub a Barcelona Global Omnium aferma la seva posició a Catalunya on ja té seu com Aigües de Catalunya. A través de GoHub s’obren noves oportunitats per a startups de tecnologies disruptivas en deep tech i water tech que podran aplicar als seus Programes d’Innovació oberta i acceleració.

“L’aterratge de GoHub a Barcelona confirma la nostra expansió nacional. La nostra experiència en transformació digital a través de tecnologies disruptivas és el nostre valor diferencial i per això volem donar suport a startups en el seu desenvolupament tecnològic i escalabilitat” ha assegurat Patricia Pastor Ceo de GoHub.

GoHub és l’aposta de Global Omnium per la innovació, la companyia referent en el sector de l’aigua, compta amb més de 7 milions de clients a tot el món i gràcies a la transformació digital iniciada fa deu anys, està consolidant el seu posicionament tecnològic a nivell internacional, convertint-se en un referent de la gestió eficient per als diferents governs i institucions que aspiren a implementar solucions que millorin l’optimització dels recursos hídrics i

“Estem especialment satisfets amb aquest nou partner ja que GoHub està focalitzat especialment en deep tech aplicat al sector de l’aigua, incorporant a les startups en el seu procés de creació de propostes de valor per als seus clients”, comenta Miquel Martí, CEO de Barcelona Tech City. “És una gran oportunitat per a les startups del nostre ecosistema el poder aprofitar-se dels avantatges d’un programa d’acceleració i innovació tan disruptivo com el que planteja aquest projecte”, afegeix Martí.

La seu inaugurada a Barcelona s’ha desenvolupat al costat de Barcelona Tech City en el Pier 01. Barcelona Tech City és una associació privada sense ànim de lucre que representa a més de 850 empreses dels sectors digital i tecnològic amb base en Barcelona. Barcelona Tech City va posar en marxa en 2016 l’edifici Pier01 amb l’objectiu de convertir-se en un espai tecnològic de referència a Europa. Situat a Palau de Mar, en els seus més de 11.000 metres quadrats,agrupa 100 empreses i startups amb més de 1.000 professionals. A més, recentment l’associació ha inaugurat el Pier03 focalitzat principalment en startups de tecnologia blockchain i també ha anunciat l’obertura a partir de Setembre d’un espai de trobada social per a emprenedors localitzat en el recinte modernista del Palauet.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací