Go Hub i Global Omnium impulsen València com a ciutat acollidora de startups tecnològiques

331

Actualitat Diària

GoHub, el hub tecnològic de Global Omnium, es converteix en Global Partner de l’Associació Valenciana de Startups. És la primera gran companyia valenciana que s’uneix a aquest projecte amb l’objectiu d’ajudar a impulsar l’emprenedoria tecnològica.

L’Associació Valenciana de Startups, fundada en 2017, compta amb més de 150 associats i són el referent davant institucions, inversors i empreses de les més de 500 startups amb les quals compta l’ecosistema valencià.

L’acord facilitarà la detecció de noves oportunitats per a les startups valencianes que podran, a través de GoHub i el seu programa d’innovació oberta, treballar en formats de Co-creació per a la transformació digital de la indústria.

Com a líder corporatiu, GoHub de Global Omnium actua com partner estratègic ajudant els emprenedors a desenvolupar solucions globals i a escalar els seus negocis.

Tant Eugenio Calabuig, president de Global Omnium, com Javier Megías, president de l’Associació Valenciana de Startups han mostrat la seva satisfacció per aquest acord que segur generarà sinergies i nous entorns a partir dels quals posar en marxa nous projectes.

“Aquest acord és molt important per a l’Associació. Reforça l’aposta per la innovació d’un grup empresarial valencià com a Global Omnium, a través de GoHub, que ha entès que el present de les corporates passa per treballar amb les startups. És el camí i segur que se sumaran moltes més.”.

A més totes dues entitats treballaran en nous formats de dinamització de l’ecosistema emprenedor per a habilitar el talent en noves tecnologies. Segons Patricia Pastor, directora de GoHub,: “Aquesta és un gran aposta perquè València competeixi en la lliga de les grans Startups Cities . El nostre valor diferencial es basa en el coneixement de les tecnologies disruptivascom a internet de les coses, intel·ligència artificial, ciberseguretat o realitat augmentada. Ajudem les startups a validar i a accelerar la seva tecnologia per a créixer ràpid a nivell global. ”

GoHub, amb seu central a València, va obrir el seu primer espai el gener passat amb un total de 2.500m2 dedicats a la innovació oberta, acceleració i inversió de startups suposant una gran aposta del grup Global Omnium per la innovació i la ciutat de València.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací