Globalis convoca la sisena edició dels seus premis 2019 per a promoure la innovació empresarial

284

Actualitat Diària

La Fundació Globalis, com un any més, convoca el termini per a la presentació de candidatures als ‘Premis Globalis‘ 2019. Aquest any serà la sisena edició dels premis i, al costat de l’Ajuntament de Vila-real, la fundació tracta de promoure, reconèixer i identificar l’esforç dels emprenedors i empreses que estan al capdavant d’iniciatives empresarials innovadores. El termini per a les presentacions d’inscripcions finalitza el pròxim 31 de setembre.

A més, aquest any presenta una novetat: el primer premi estarà valorat per 1 500 euros i un accèssit de 500 euros a empreses que aposten per la innovació. A més, també s’atorgarà un altre accèssit a una jove empresa, és a dir, a aquelles empreses o individuals que hagin iniciat la seva activitat econòmica després de l’1 de gener de 2012 en territotio nacional.la iniciativa i els guardons pretenen posar en valor les capacitats dels emprenedors per a portar endavant els projectes empresarials innovadors, mostrant exemples que fructifiquin en noves iniciatives. Com en anys anteriors, l’ajuntament de Vila-real concedirà el guardó ‘Vila-real Innpulso‘ com a reconeixement a l’empresa que representarà a la ciutat en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional de Ciutats de la Ciència i la Innovació i la Xarxa Valenciana de la Innovació. També es farà lliurament del ‘Premi Trajectòria‘ en reconeixement a l’empresari o empresa de Vila-real que hagi destacat per la seva trajectòria i creixement.

En els Premis Globalis poden participar pimes, empresaris individuals, cooperatives, comerços i establiments, independentment de la seva forma jurídica situats a Espanya. Aquells projectes que s’animin a participar podran realitzar la inscripció (aquí), a través d’un formulari online en la web de Fundació Globalis. En aquesta web també es troben les bases de la convocatòria i el formulari complet de participació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací