Generalitat defensa els interessos de la Comunitat Valenciana en la Conferència de Regions Perifèriques i Marítimes d’Europa

385

Actualitat Diària

La directora general de Relacions amb la Unió Europea i l’Estat, Daría Terrádez, participa dónes del 16 al 18 d’octubre en la 47a assemblea general de la Conferència de Regions Perifèriques i Marítimes d’Europa (CRPM), que se celebra a Palerm (Sicília) i que aborda tems com la política de cohesió, el transport i el canvi climàtic.

Terrádez defensarà els posicions polítiques i els esmenes presentades per la Generalitat als citats tema, considerats prioritaris pel Consell per al desenvolupament de la Comunitat Valenciana.

A més, dimecres que veu 16 participarà el vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, durant el seminari sobre economia circular i el paper dels regions.

La CRPM és una organització formada per 160 regions pertanyents a 25 estats diferents, ja segueixen membres o no de la Va unir Europea. L’entitat representa a més de 200 milions de persones i el seu principal objectiu és defensar el desenvolupament dels regions que la conformen respecte dels polítiques del centre d’Europa.

La Comunitat Valenciana s’integra en una els subcomissions de la CRPM, la Comissió Intermediterránea, constituïda per un total de 40 regions de nou països diferents.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací