Generalitat convoca ajudes de fins a 500.000 euros per a drons i jupetins antibales per a ajuntaments amb Policia Local

Les bases regulen un percentatge màxim d'ajudes en funció de la població arribant al 75% en els de menys de 20.000 habitants

550

Les bases regulen un percentatge màxim d’ajudes en funció de la població arribant al 75% en els de menys de 20.000 habitants

Actualitat Diària

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat la resolució per la qual es convoquen, per a l’any 2019, subvencions per al finançament de les despeses de mitjans materials destinats als ajuntaments de la Comunitat Valenciana que disposen de cos de Policia Local.

L’objecte de la convocatòria és subvencionar les despeses realitzades en l’adquisició d’una o més unitats de jupetins antibales; i d’una o més unitats de dispositius RPAS (drons), per a ús en les funcions de policia, durant el període comprés entre l’1 de gener de 2019 i el dia de finalització de termini de presentació de sol·licituds, podent sol·licitar aquesta ajuda els Ajuntaments de la Comunitat Valenciana que disposen de cos de Policia Local.

D’acord amb el que s’estableix en les bases reguladores d’aquestes ajudes, el percentatge màxim que podran aconseguir els ajuntaments s’estableix en funció del nombre d’habitants dels municipis amb cos de policia local. Per a aquells que tinguen fins a 20.000 habitants serà del 75% de la despesa efectuada; i per als de més de 20.000 habitants i fins a 50.000, serà del 50% de la despesa efectuada.

La quantia de l’import global màxim destinat a finançar les subvencions objecte d’aquesta convocatòria ascendeix a 500.000 euros: un total de 200.000 euros per a subvencionar les despeses realitzades en la compra de jupetins antibales i els 300.000 euros restants per a subvencionar les despeses en la compra de dispositius RPAS (drons).

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de tres mesos a comptar des de l’endemà a la publicació de la resolució en el DOGV. L’incompliment d’aquest termini serà causa d’inadmissió de la sol·licitud.

La presentació de sol·licituds serà telemàtica i podrà realitzar-se a través de la seu electrònica de la Generalitat (consultar ací), i es dirigiran acompanyades de la documentació requerida a l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací