Gayafores aposta per la matèria digital en les noves col·leccions que exposa en Cersaie 2019

993

Actualitat Diària

Aura, Brick Gradient i Carven són les últimes propostes ceràmiques que Gayafores incorpora al seu catàleg i que mostrarà de forma destacada en el seu espai expositiu del Bologna Fiere (hall 19, estand C1) del 23 al 27 de setembre.

Aquestes noves gammes de porcelánico per a paviment i revestiment es caracteritzen per atorgar un protagonisme predominant a la matèria digital, per a això s’han emprat l’última tecnologia del sector i les matèries primeres més innovadores. En aquest sentit, cal indicar que la matèria digital permet dotar als productes de Gayafores de partícules, colors, estrats i relleus amb els quals es generen dissenys distintius i diferenciadors, tal com queda patent en cadascuna de les col·leccions de la signatura. I les noves col·leccions porten aquest aspecte molt més allà de manera exponencial.

Seguint la filosofia de conjuminar tradició i experiència ceràmica amb la més avançada avantguarda tecnològica, Gayafores proposa ara tres completes col·leccions definides per l’elegància i la sobrietat i en les quals les línies i el joc de geometries i volums són una constant. Formes i relleus, singulars acabats i subtils detalls que formen un mix perfecte per a aportar a l’interiorisme un plus decoratiu perfectament equilibrat.

En definitiva, una vegada més, Gayafores opta per crear peces repletes de suavitat, lleugeresa i naturalitat, qualitats que distingeixen a la ceràmica en essència, com és el cas de les noves col·leccions Aura, Brick Gradient i Carven, però també d’altres propostes recents que també tindran un protagonisme destacat en l’estand de Gayafores en Cersaie 2019, com són Sassi, Belsize, Fusion i Lumiere.

Aura

Els marbres clàssics segueixen de plena tendència en la decoració d’interiors, per la qual cosa Aura és una aposta segura. Amb els seus tres formats (32×62,5, 45×90 i 60×120, aquest últim també en acabat rectificat), als quals se suma un mosaic en 30×30, i els seus tons Calacata, Onyx i Crema, Aura suposa una reinterpretació del material natural en el qual s’inspira, amb el suport de les últimes tecnologies digitals, tant quant a l’estructura base com en les peces amb relleu.

Aura permet gaudir d’una extrema versatilitat, trencant normes amb la seua aplicació i potenciant la màxima llibertat en aquest sentit, amb la garantia d’un resultat sempre adequat. I és que es tracta d’una col·lecció molt completa, ja que els formats 32×62,5 i 45×90 s’acompanyen de dos tipus de decorats, un en relleu d’estructura lineal que ressalta diferents paràmetres (Deco) i un altre amb efecte de matèria digital (dipping) basat en un joc d’espigues irregulars, que aporten llum i subtilesa al conjunt (Mural).

Brick Gradient

Brick Gradient arriba a Cersaie 2019 en dos formats: 11×33,15 i 33,15×33,15 i amb diferents tonalitats: Blanco, Gris, Blue i Acqua. A més, suma un model en blanc pur, Brick Neutral Blanc, perfecte per a proporcionar un toc de lleugeresa, per a delimitar zones concretes o per a combinar amb fustes, pedres, ciments, etc. D’aquesta manera, aplicat en parets s’obtenen resultats que fugen dels efectes monòtons, convencionals o rígids.

Aquesta nova col·lecció de bricks és plenament d’acord amb el tipus de peça de xicotetes dimensions que identifica bona part de la llarga trajectòria ceramista de Gayafores.

Addicionalment, Brick Gradient sobreïx per la seua potent càrrega decorativa. L’alternança de línies, la utilització de matèria digital i una paleta de colors que va del blanc al gris passant per un suau blau i un aguamarina de plena tendència fan d’aquesta col·lecció una elecció tan versàtil com encertada per a entorns contemporanis en els quals es pretén esquivar les estridències estilístiques i es busca la calma i el confort.

Finalment, cal destacar un altre aspecte excel·lent d’aquesta nova col·lecció, que radica que les àmplies possibilitats que permet quant a la seua col·locació, ja que les peces poden col·locar-se en horitzontal, en vertical, travada o combinant aquestes opcions.

Carven

Carven veu la llum en formats 32×62,5 (base i deco), 45×90 (base i deco, 60×120 (base i també en acabat rectificat) i 30×30 (mosaic) i tres colors: Pearl, Ramat i Dark.

Igual que les anteriors novetats, Carven sobreïx per la presència de la matèria digital, creant un efecte en superfície que imita un tipus d’acabat sobre la pedra natural que s’inspira en el procés de gofratge, una tècnica ancestral que aporta al suport un efecte de relleu per pressió. D’aquesta manera, implementant l’última tecnologia digital, la imatge es construeix a partir dels relleus produïts per la incidència de la llum, donant lloc a un disseny contemporani amb un profund sentit minimalista i una poderosa empremta volumètrica en la seua composició.

El nivell de perfecció natural de Carven ha sigut possible gràcies a una exquisida selecció de material natural reproduïda amb precisió emprant tècniques digitals per a recrear sobre la superfície un característic efecte gofratto o, cosa que és el mateix, relleu per pressió. La conseqüència és un disseny molt en sintonia amb les actuals tendències en decoració d’interiors.

Carven és un producte amb vocació de bàsic, fabricat en tres tons grisos de diferent intensitat, des d’un lleu perlatge fins a un profund negre antracita, passant per un gris mitjà i neutre.

La col·lecció es completa amb l’aportació d’un decorat per als formats 32×62,5 i 45×90, compost per multilistones, en el qual es combinen les gràfiques tractades i amb acabat gofratto amb altres inalterades, aconseguint un resultat tan singular com assossegat.

Sassi

Sassi és un ciment de disseny pur i suau textura, amb una gràfica lleugera però compacta al mateix temps, que resulta ideal per a vestir espais càlids i sofisticats. Aquesta és una aposta per les superfícies contínues i atemporals, amb una cuidada paleta de colors suaus.

La decoració, realitzada amb matèria digital dedicada, mostra línies netes i modernes que formen franges paral·leles de diferents amples generant un moviment seré.

Belsize

Col·lecció de fustes multiformato, que juga amb diferents amples i mescla detalls i textures de forma absolutament realista.

Marques transversals de cort de serra es combinen en els llistons, que Incorporen les característiques vetes del noble material original.

Amb Belsize la tradició estètica i l’avantguarda tecnològica formen un tàndem perfecte que es tradueix en una parenceria d’elegància natural.

Lumier

Precedida per l’excel·lent acolliment de la col·lecció Heritage, Lumier sorgeix com un pas més en la recuperació de les rajoles hidràuliques artesanals.

Amb un conjunt de patrons de major grandària i un estil diferent, Lumier posa l’èmfasi en la geometria i el color per a crear tot un elenc de combinacions lliures i flexibles.

Els tons neutres (Black), suaus blavosos(Blue) i una vibrant mescla d’ocres, verds i taronges (Mix) donen vida als bonics dissenys de Lumier, inspirats en la tradició ceràmica.

Fusion

Vitalitat i optimisme conflueixen en els dissenys de Fusion. Amb una marcada intencionalitat decorativa, aquesta col·lecció de porcelánico emfatitza la força de la geometria amb un plus d’originalitat, trobant la font de la seua inspiració en materials compostos com el camaleónico jesmonite o el terratzo, combinats amb la neutralitat del ciment per a obtindre unes peces fortament equilibrades.

Amb les seues tres versions en tons grisos, blaus i un mix de tots dos esguitats de daurats i aguamarinas, aquesta proposta reinterpreta i actualitza l’aspecte característic de les rajoles hidràuliques de l’estil Mid-century.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací