Galán visita els empleats d’I-DE d’Ibredola que van treballar durant la gota freda en la Comunitat

380

Actualitat Diària

El president d’Iberdrola, Ignacio Galán, s’ha desplaçat a la província d’Alacant per a reunir-se amb els empleats d’i-DE, l’empresa distribuïdora d’Iberdrola, que durant els últims dies han estat mobilitzats per a fer front a les conseqüències de la gota freda sobre la xarxa de distribució elèctrica de la companyia en la Comunitat Valenciana, on la companyia ha desplegat entre personal propi i d’empreses contractistes unes 500 persones.

Galàn ha reconegut l’enorme esforç desenvolupat pels treballadors d’i-DE per a resoldre les repercussions en les instal·lacions de la xarxa de distribució elèctrica de la companyia, provocades per les inundacions durant el temporal, que van afectar especialment a Oriola, a la comarca de la Vega Baixa. La principal dificultat a la qual els treballadors d’Iberdrola s’han hagut d’enfrontar ha sigut l’accés a les instal·lacions, ja que moltes carreteres i camins es trobaven tallats i els carrers en localitats afectades completament inundades. En aquest sentit, el president d’Iberdrola ha destacat que, malgrat les dificultats provocades per la pitjor gota freda en els últims 50 anys, l’esforç i dedicació dels integrants de les unitats de manteniment ha sigut exemplar.

La reunió amb el personal d’Alacant s’ha desenvolupat en la subestació elèctrica de Altabix (Elx), per a a continuació traslladar-se a Oriola per a conéixer in situ la magnitud de les conseqüències de la gota freda. A aquestes trobades també han assistit Armando Martínez, Director de Negoci Xarxes del Grup Iberdrola, Antonio Espinosa, Conseller Delegat i+DE, i Ana Lafuente, responsable de Direcció d’i-D’en la Comunitat Valenciana

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací