Galán crida a noves aliances per a complir amb l’Agenda 2030 de Nacions Unides

316

Actualitat Diària

El president d’Iberdrola, Ignacio Galán, ha participat aquest matí en la jornada ‘La Transformació Ineludible’, organitzada per la companyia, ISGlobal, itdUPM i la Xarxa Espanyola per al Desenvolupament Sostenible (REDS) al Campus Iberdrola de Sant Agustín del Guadalix, a Madrid.

Ignacio Galán, la ministra per a la Transició Ecològica en funcions, Teresa Ribera, l’assessor especial del Secretari de Nacions Unides per als Objectius de Desenvolupament Sostenible, Jeffrey Sachs, i la CEO de EIT Climate-KIC, Kirsten Dunlop, han conversat davant un auditori d’unes 300 persones sobre quin podria ser la millor estratègia per a complir els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

Durant la seva intervenció, Ignacio Galán ha destacat que “els ODS no han de ser un problema sinó una oportunitat. Les empreses que, com Iberdrola, han pres la bandera de canviar les coses, estan anant a millor”. El president de la companyia ha animat a tots els sectors, empreses i col·lectius a “anar a favor del món, de la naturalesa, de les persones, de la defensa del talent i de fer les coses bé”. “És bo per als accionistes i per a tota la societat”, ha afegit.

En aquest sentit, Ignacio Galán ha recordat l’interès dels inversors per aquelles empreses compromeses amb la sostenibilitat i ha ressaltat que “passada l’etapa de convèncer, hem passat a l’etapa de mesurar el que estem fent”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací