Futbol i tecnologia a la Champions de la mà de Nissan Propilot

354

Actualitat Diària

La Champions ja és ací de nou amb interessant trobades hui. Un d’ells, el de l’Atlètic de Madrid contra el Bayer Leverkusen comptarà amb activacions específiques creades per Nissan perquè tots els assistents a aquest partit gaudisquen de l’espectacle futbolístic i a més de les tecnologies de la marca Nissan.

El viatge i la immersió de Nissan en la Champions i en la tecnologia comencen fora de l’Estadi i es prolonga al llarg de tot el que dura el pre i el post partit a l’interior de l’Estadi.

El Propilot Challenge, la primera activació, consisteix en un pinball als afores de l’Estadi on els assistents al partit podran intentar provar les seues habilitats amb la pilota mesclades amb les tecnologia de conducció autònoma del sistema Propilot de Nissan.

Ja a l’interior de l’Estadi hi ha dues activacions més Uefa Memorabilia on es podran provar els coneixements que sobre diferents aspectes relacionats amb la competició tenen els assistents, preguntes enginyoses que avaluaran no sols el grau de coneixement sobre esdeveniments esportius sinó de les diferents utilitats de la tecnologia dels vehicles Nissan.

Una altra de les activacions que Nissan posa a la disposició dels afeccionats al futbol és el Trophy Photocall, un lloc especialment pensat per a poder fotografiar-se amb el Trofeu més cobejat de totes les competicions esportives.

En definitiva, futbol i tecnologia, un binomi especialment pensat per a tots aquells aficionats amants de les competicions esportives i de la tecnologia que una marca com Nissan posa a la disposició del gran públic en tots i cadascun dels seus vehicles.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací