França també és la principal destinació del taulell de la Comunitat

257

Actualitat Diària

Tile Of Sapin participa per quarta vegada amb un estand informatiu en la fira MAISON&OBJET que se celebra a París del 6 al 10 de setembre. Tile Of Spain es presenta en la fira amb 12 empreses amb l’estand per a oferir mostres de producte. D’altra banda, MAISON&OBJET és una de les principals cites per als professionals de l’arquitectura i la decoració a nivell internacional.

Aquesta activitat s’emmarca en el Pla d’Internacionalització del sector de Paviments i Revestiments Ceràmics per a 2019, que organitzen ASCER i ICEX, Espanya Exportació i Inversions, conjuntament.

A més, també es compta amb la col·laboració de l’Oficina Comercial d’Espanya a París. L’estand informatiu compta amb una àrea d’exposició de producte en el qual participen 12 empreses de Tile of Spain: Aparici, Arcana Ceràmica, Asteca, Azulev, Bestile, Ceràmica Elías, Cevica, Dune, Equipi, Keros Ceràmica, Small Size i Vives.

Porcelanosa Grup i Neolith participen també en la fira amb un estand propi. L’objectiu d’aquesta participació és mostrar al públic visitant la versatilitat, el disseny i la innovació de la ceràmica espanyola. Per a promocionar aquesta activitat, Tile of Spain ha elaborat un fullet amb la informació de les empreses participants per a la seva distribució prèvia a la fira i també, durant el certamen.

La fira inclou molts i diversos sectors entre els quals conflueix negoci i creativitat. Els visitants són d’un perfil internacional, dins del món professional de la distribució i la prescripció. El certamen celebra dues edicions cada any, una al gener i una altra, al setembre. La passada edició la fira va registrar un total de 119.633 visitants, amb més de 3.000 marques d’empreses provinents de 72 països diferents.

França és la primera destinació dels taulells i paviments ceràmics espanyols. En 2018 es van registrar unes vendes totals de 297 milions d’euros (+7%). En els sis primers mesos de 2019 les vendes han aconseguit els 176 milions d’euros, un 7,5% més que en el mateix període de 2018.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací