Finalitza la reforma de l’edifici de Serveis Socials a Alcalà per millorar l’accessibilitat

205

Han comptat amb un pressupost de 71.066 euros i han obtingut una subvenció de l’45%, per part de la Generalitat

Actualitat Diària

Ja han finalitzat les obres de reforma de l’edifici dels Serveis Municipals d’Alcalà, ubicats a la plaça de les Escoles nº2, de manera que l’Equip Social Base i EEIIA- Equip Especialitzat en Intervenció amb Infància i adolescència- han tornat a aquesta ubicació i ja atenen la ciutadania en aquestes dependències.

Les obres han consistit a adaptar totalment l’espai a la normativa sobre accessibilitat, redistribuint l’espai assignat a despatxos i sales, eliminant barreres arquitectòniques i construint un nou WC totalment adaptat. Les obres han comptat amb un pressupost de 71.066 euros i han obtingut una subvenció de l’45%, després de sol·licitar l’Ajuntament participar en la línia d’Ajudes per a l’accessibilitat de cases consistorials i edificis públics, convocada per la Generalitat Valenciana.

Des de l’Ajuntament, es va considerar “prioritari” fer més còmodes i accessibles aquestes instal·lacions ja que les visiten, cada dia, nombroses persones. L’Alcalde Francisco Juan destaca que “treballem per donar la millor atenció als veïns i, en aquest cas, haviem eliminar les barreres arquitectòniques de l’edifici ja que van, en molts casos, persones d’edat avançada o amb mobilitat reduïda”.

A la segona planta de l’edifici s’ubica l’Oficina Pangea. Els veïns d’Alcossebre compten amb una subseu dels Serveis Socials a la qual acudir, situada al carrer Alcalà nº7.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací