FGV i l’Ajuntament coordinen l’oferta de Metrovalencia en Falles i la Gran Fira de València

Els serveis especials programats per a Falles 2018 comencen amb la Crida i es perllonguen fins al cap de la Cremà

446

ActualitatDiària

El director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Juan Andrés Sánchez Jordán, la directora de l’Autoritat del Transport Metropolità de València, María Pérez, i el regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, han mantingut una reunió per a coordinar de manera efectiva els serveis especials que Metrovalencia pot oferir durant els actes festius previstos en la ciutat de València durant enguany.

Fuset ha exposat el calendari activitats festives de la ciutat que té les seues principals referències en Falles i la Gran Fira de València, dates en les quals de manera habitual FGVincrementa la seua oferta de serveis de metro i tramvia.

Sánchez Jordán ha explicat que “FGV ja treballa a reforçar el seu servei per a facilitar l’assistència en transport públic als diferents actes programats amb motiu de les festes i celebracions que se celebren en la ciutat”.

El director gerent de FGV ha anunciat que “des de l’empresa pública ja es treballa per a incrementar la seua oferta els dies centrals de les Falles, des del 15 fins a l’inici del servei convencional del dia 20 de març. A més està previst incrementar el nombre de trens i tramvies en les jornades més importants i en els moments de major afluència de gent”.

Els serveis especials programats per a Falles 2018 comencen amb la Crida i es perllonguen fins al cap de la Cremà. El passat any Metrovalencia va registrar, del 15 al 19 de març i després de prestar 120 hores de servei ininterromput de metre i tramvia, un total d’1.872.369 viatgers, xifra que suposava un increment del 4,7% respecte a 2016.

Tant des de l’Ajuntament de València com des de FGV es divulgaran els horaris especials que s’oferisquen amb motius d’aquestes activitats culturals i festives.

Respecte a la resta de dates anunciades dins del calendari festiu de la ciutat, FGV es coordinarà amb l’Ajuntament de València i l’Autoritat del Transport Metropolità amb la finalitat de conèixer de manera detallada horaris i possible demanda i programar l’oferta de transport de la manera més adequada possible en aquests esdeveniments que congreguen a multitud de persones.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací