Becky G i Rels B i altres sis artistes faran vibrar Vila-real el 29 de juny en la tretzena edició del Fen Fest

444

Alex Martini, Hektot Mass, Sara de Aráujo, Adry Bass i Font i Elias Posh completen el cartell del festival que va nàixer per a tancar la temporada de Namala. Des de l’organització destaquen que esperar arribar a una assistència d’unes 3.500 a unes 4.000 persones. La campanya de promoció arrán tota la Comunitat, amb packs amb hotel inclós i les rutes de bus en un desena de localitats properes

Actualitat Diària/S.N.

FENFestival2019_V1_xh7TFJf

El Fen Fest, que en el seu dia va nàixer per a donar per conclosa la temporada de la discoteca Namala i passar a l’oci de platja, pretén convertir-se com un dels festivals de referència de la Comunitat i ho fa amb un cartell d’excepció que té com a plats estrella a Becky G, amb éxits com ‘A mi me gustan mayores’ a la seua esquena i la figura del ‘trap’ Rels B. Aquests dos artistes, junt amb Alex Martini, Hektot Mass, Sara de Aráujo, Adry Bass i Font i Elias Posh estaran a Vila-real el 29 de juny en la zona de l’antiga discoteca que serà epicentre de la festa a la Comunitat Valenciana.

DSC_0336

El regidor de Turisme, Diego A. Vila, ha anunciat el cartell juntament amb Pascual Arrufat i Pascual Tomás, de l’organització de l’esdeveniment aquest matí. Vila ha destacat que aquest festival s’organitza sota el paraigua de la marca Ciutat de Congressos i Festivals, que engloba diversos esdeveniments de tota mena, i la ‘Mediterranew Musix’ de Turisme Comunitat Valenciana “S’ha convertit en un festival central de la província, que és terra de festivals, i enguany l’organització ha posat tota la carn en el rostidor amb una programació internacional i per a un públic més gran i perquè passe a ser referència en tota la regió”, indica Vila.

Des de l’organització destaquen que esperar arribar a una assistència d’unes 3.500 a unes 4.000 persones. “S’han venut unes 2.000 fins ara i amb la campanya de promoció arran tota la Comunitat, amb packs amb hotel inclòs i les rutes de bus en una desena de localitats properes com Vall d’Uixó, la Vilavella, Nules, Borriana, Alqueries, Castelló, Benicàssim, Onda, l’Alcora, ja que la ubicació de l’esdeveniment no és de molt fàcil accés. És una aposta molt important que se sustenta en la col·laboració amb altres festivals per a intentar tindre una major afluència i impacte en altres territoris del país valencià i no només la província de Castelló com hi havia sigut fins ara”, apunten.

Cartell amb la música urbana més actual i per a tots els públics

Tomás ha destacat que un dels reclams del cartell és l’estrela del pop llatí ‘Becky G’, que estarà en exclusiva a la Comunitat Valenciana a Vila-real que en la seua gira europea passarà per les principals ciutats com Barcelona, Eivissa, Mallorca i Tenerife, a més de la ciutat. També estarà Rels B, figura del trap, el qual el primer concert després de la seua gira llatinoamericana serà a Vila-real. 

La venda d’entrades s’ha disparat en els últims dies i s’espera que seguisca així. Es poden adquirir en la web https://www.fenfestival.com/ , en les oficines de Correus,  i en entradascastellon.com a un preu de 27 euros la general i 36 la VIP.

“Hem fet una aposta molt important enguany, amb caps de cartell de la talla de Becky G o Rels B, i s’està notant ja en la venda d’entrades, amb una repercussió molt major que en anteriors edicions i públic de diferents edats, fins i tot pares amb els seus fills, procedent de diferents punts del país”, agreguen els organitzadors. A més dels cap de cartell, en el FEN Festival de Vila-real també podrà escoltar-se a Alex Martini, Hektor Mass, Sara de Araújo, Lara Taylor, Adry Bass, Font i Elias Posh, entre altres.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací