Facsa renova la xarxa d’aigua en la zona de la platja d’Almassora

428

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Almassora i l’empresa Facsa, adjudicatària del servei d’aigua potable, finalitzaran la pròxima setmana les obres de renovació de la xarxa en el districte marítim. L’actuació més rellevant té lloc en el carrer Ponent, on els operaris han localitzat unions i canonades molt degradades i amb escassa capacitat de transport, que presenten una elevada presència de fugides. La renovació dels equips millorarà el servei a la ciutadania.
El projecte de renovació de les conduccions més antigues, que va arrancar al juny estructurat en quatre fases, aconsegueix ara la seua etapa final amb les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable en punts estratègics de la platja d’Almassora. De la mateixa manera, els operaris aprofiten la intervenció per a renovar la derivació en el tram nord de l’avinguda del Meridià, a fi de dotar d’aigua potable a l’escomesa existent en aquest tram.

Almassora obras Facsa playa (2)Tal com ha apuntat la responsable d’explotació de Facsa, Patricia Agrasar, “gràcies a la renovació d’aquestes conduccions posem fi a les molèsties ocasionades als abonats, tant per la contínua presència d’obres en la zona com per les interrupcions generades en el subministrament d’aigua potable”.

Les labors de renovació de la xarxa contemplen la instal·lació de 480 metres de canonada de polietilè d’alta densitat PE100, de diàmetre 90 mil·límetres i 16 atmòsferes de pressió de treball, així com de 49 escomeses domiciliàries, connexions amb la xarxa existent i quatre vàlvules de comporta de seient elàstic DN85 PN16. L’empresa també instal·larà boques de reg DN40 amb eixida ràcord tipus Barcelona amb cos, tapa i arqueta en fosa dúctil.
L’objectiu de les obres no és un altre que “millorar el servei dels veïns de la platja i posar fi a les fugides d’aigua i a l’escassa pressió que pateix en ocasions el subministrament en aquesta zona”, tal com ha apuntat el regidor de Serveis Públics d’Almassora, Joan Antoni Trenco, que ha visitat avui la zona d’obres al costat de Agrasar.
Amb l’execució d’aquest projecte, emmarcat dins del Pla de Millores de la Infraestructura Hidràulica de la localitat, l’Ajuntament d’Almassora i Facsa reafirmen el seu compromís amb la millora constant dels recursos hídrics del municipi i el servei a la ciutadania.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací