Eurocaja Rural participa en unes jornades d’autoocupació a la Universitat d’Alacant

351

Actualitat Diària

Eurocaja Rural ha participat en la ‘XXI Marató d’Ocupació i Autoocupació’ organitzada per la Universitat d’Alacant, que es va celebrar ahir en les porxades de la Biblioteca General d’aquesta institució educativa.

La cooperativa de crèdit va habilitar un estand en l’esdeveniment per a facilitar la presa de decisions professionals i acadèmiques als estudiants universitaris i acabats de titular, donant a conèixer les ofertes d’ocupació que s’estan generant a la Comunitat Valenciana, informant també sobre els diferents processos de pràctiques no laborals -universitàries- que ofereix a través de la Universitat d’Alacant, així com sobre els requisits que han de reunir aquells candidats que vulguin formar part d’un projecte professional de futur dins de Eurocaja Rural, a fi de contribuir a la seva inserció laboral.

Responsables de la Xarxa Comercial i de l’Àrea de Recursos Humans i RSC de Eurocaja Rural es van desplaçar fins a Alacant per a assessorar i informar els estudiants universitaris sobre les oportunitats laborals i de desenvolupament professional que l’Entitat ofereix amb motiu del Pla d’Expansión emprès per Castella-la Manxa, Madrid, Ávila i la Comunitat Valenciana.

És de destacar la generació d’ocupació que ha efectuat Eurocaja Rural a Alacant, província en la qual va donar començament el seu Pla d’Expansión per la Comunitat Valenciana, i en la ja compta amb un total d’11 oficines en tot just any i mig. Així mateix, Eurocaja Rural recolza a totes aquelles persones que desitgen desenvolupar el seu esperit emprenedor i convertir-se en promotores del seu propi projecte, mitjançant la figura d’agent financer.

Eurocaja Rural ha publicat en els últims anys nombroses ofertes de pràctiques dirigides a estudiants universitaris, els qui constitueixen la principal pedrera de la qual es nodreix la seva plantilla de treballadors. Referent a això cal destacar l’excel·lent relació de l’Entitat amb la Universitat d’Alacant, amb la qual manté subscrit un conveni de col·laboració des de l’any 2014.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací