Eurocaja Rural obsequia amb abonaments de ‘Bicicas’ als seus nous clients a Castelló

342

Actualitat Diària

Eurocaja Rural ha llançat una promoció per als nous clients de la seva oficina a Castelló consistent a sufragar el cost de l’abonament anual del servei ‘Bicicas’, el sistema de bicicletes del municipi, perquè els usuaris puguin moure’s lliurement per la ciutat.

Amb aquesta acció, Eurocaja Rural premia als nous clients fomentant l’ús de transports alternatius, advocant per la pràctica d’hàbits saludables com suposa desplaçar-se amb bicicleta, contribuint al fet que ‘Ruralismo’ sigui mobilitat sostenible. El servei ‘Bicicas’ està disponible les 24 hores al dia, els 7 dies de la setmana, amb excepcions en horaris especials.

Aquesta promoció, efectiva fins al 31 d’octubre, se suma a l’ampli catàleg de productes i serveis que ofereix Eurocaja Rural a Castelló, on la cooperativa de crèdit es va establir al desembre de 2018. L’oficina està situada en el número 3 de la Plaça de Cardona Vives de Castelló de la Plana, molt pròxima a la Plaça Major i a l’Ajuntament de la capital.

Des de la seva arribada a la Comunitat Valenciana a la fi de 2017, la cooperativa de crèdit compta ja amb 25 oficines en el territori: 13 a Alacant, 11 a València i una a Castelló de la Plana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací