Espanya: “L’adjudicació de les obres del Corredor Mediterrani s’han multiplicat per tres respecte al trimestre anterior”

330

Actualitat Diària

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España s’ha reunit amb el comissionat per al Corredor Mediterrani, Josep Vicent Boira, per a fer el seguiment de l’evolució de les obres d’aquesta infraestructura.

Es tracta de la segona reunió que han mantingut els dos dirigents, seguint així l’acord aconseguit en la primera trobada quan van determinar reunir-se una vegada al mes per a “monitorar” els avanços que es vagin produint en les obres del Corredor Mediterrani.

Arcadi España ha destacat que les bones relacions entre les Generalitat, el Ministeri de Foment i el comissionat per al Corredor Mediterrani “ens permetran realitzar una revisió mèdica mensual sobre l’avanç de les obres d’aquesta infraestructura tan fonamental per a la Comunitat Valenciana, per a Espanya i per a Europa”.

Després de la reunió, el conseller ha informat que les dades ofertes “són positius ja que l’adjudicació de l’obra s’ha multiplicat per tres respecte al trimestre anterior. Crec que anem per la bona direcció i el compromís del Govern d’Espanya és fonamental per a tirar endavant el Corredor Mediterrani”, ha indicat.

Pel seu costat, el comissionat, Josep Vicent Boira, ha apuntat que el full de ruta s’està complint i “per part nostra el que estem fent és que l’engranatge de l’obra pública funcioni”, ha finalitzat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací