Esmorzars, festejos taurins, missa per tots els difunts, berenar i l’emblemàtica Nit de la Xulla, ahir a Cabanes

382

Actualitat Diària

El municipi de Cabanes va gaudir ahir d’una nova jornada de les seues Festes d’Agost en la qual es va poder viure esmorzars, festejos taurins, missa per tots els difunts, berenar i l’emblemàtica Nit de la Xulla de l’Associació Joves de Cabanes.

Les festes d’agost de Cabanes continuen avançant en el seu dia a dia amb activitats obertes a totes les persones que visiten o resideixen en la localitat castellonenca durant aquest mes.

La Regidoria de Festes, que dirigeix Lidón Morralla, ha organitzat una programació en la què totes les persones participen d’aquestes festes obertes i que es viuen en ple carrer.

Hui, dimarts 6 d’agost, el dia comença amb la festa de l’espuma infantil en la plaça Constitució a partir de les 11 hores. Poc després, a les 13 hores, hi haurà bous al carrer de la ramaderia de Germán Vidal.

Després d’un merescut descans durant el migdia, serà el moment del tardeo organitzat pels Kintos Cabanes, a partir de les 19.30 hores. El grup Decajón amenitzarà la vesprada en la plaça de Constitució.

També a la vesprada, de 18 a 20.30 hores, tornarà a haver-hi bous de carrer de ramaderia Germán Vidal. El bou embolat de la ramaderia de la Ribera SL serà el centre d’atenció a partir de les 22.30 hores.

Finalment, a les 23.30 hores, el grup A Tabalades representarà els sainets “La meua cosina Bega” i “Els badalls de la fam” en la plaça de la Casa de la Cultura.

D’altra banda, demà els veïns i visitants viuran una gran jornada amb espectacles musicals, missa en honor a les Amas de casa i sopar.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací