Castelló es prepara per una nova edició de l’Escola Canta

645

Mezquita afirma que “estem gestionant un projecte amb la Conselleria per assegurar que ‘l’Escola Canta’ es projectarà arreu del País Valencià”

Castellón Información

El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Castelló, Francesc Mezquita, s’ha reunit amb Joan Camil, assessor de política lingüística de l’Ajuntament, i amb l’equip tècnic de la mateixa regidoria per acabar de tancar la tercera edició del projecte ‘l’Escola Canta‘. Mezquita ha afirmat que “estem treballant en les qüestions tècniques i els terminis per poder proporcionar als CEIP el material necessari per a poder començar a treballar en el projecte durant el primer semestre”.

Per a aquest any, es mantindrà el format de la cantata, i les seues lletres giraran al voltant del medi ambient. “La cura del medi ambient és necessària. Deixar un planeta net als nostres fills hauria de ser una prioritat, per això des de la regidoria i l’equip tècnic s’ha seleccionat el medi ambient com l’eix central d’aquesta edició de ‘l’Escola Canta’, perquè els més menuts prenguen consciència i aprenguen a cuidar el planeta a través de la música i el treball en equip” ha expressat l’edil.

A més, Mezquita ha volgut manifestar que “des de la regidoria d’Educació estem gestionant un projecte amb la Conselleria per assegurar que ‘l’Escola Canta’ es projectarà arreu del País Valencià per aconseguir transformar aquesta iniciativa a un projecte de país”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací