Els retalls marquen la presentació del programa de festes de Nules que tindran menys actes

355

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Nules ha tingut que eliminar també en aquestes festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Soledat, que tindran lloc els dies del 4 al 13 d’octubre, alguns dels actes prevists al no poder contar amb la totalitat dels diners pressupostats per a festes al no comptar amb el recolzament dels grups de l’oposició per aprovar una modificació de crèdit.

No obstant això, des de la regidoria de Festes s’assenyala que s’ha treballat juntament amb comissió de festes i comissió del bou per a mantindre els principals actes “hem organitzat una programació en funció dels diners dels que disposem”, matisa Gabriel Torres, regidor de Festes.

Entre els actes dels que es va a prescindir cal destacar les entrades i exhibició de vaques, un acte cultural protagonitzat per l’Orquestra Laudística Daniel Fortea, les flors per als participants en l’ofrena a la patrona, orquestres, entre altres, “a més ens hem vist obligats a modificar la tradicional Nit de la Torrà pel elevat cost que tenia. De tota manera les penyes que ho vulguen podran fer torrà davant dels seus casals i des de l’ajuntament els facilitarem la llenya”, comenta Gabriel Torres.

No obstant això, els nulers i les nuleres podran gaudir de diferents actes emmarcats en la programació festiva d’aquest mes d’octubre. De fet, els actes taurins estaran presents amb cinc bous i la Nit Taurina que aquest any comptarà amb bou embolat i vaques enfundades. Cal assenyalar que dos d’aquest bous estan patrocinats per la penya taurina Sant Joan que aquest any compleix 15 anys.

Com és tradició a la població de Nules els actes culturals i religiosos són els protagonistes d’aquests festejos amb els LXVI Jocs Florals Vila de Nules, el XXXVI Festival de Bandes, la Nit d’Albaes, la Serenata a la mare de Déu de la

Soledat, o els actes commemoratius del 9 d’octubre amb la processó cívica i homenatge al Rei Jaume I o l’espectacle a càrrec de Música Viva.

El diumenge 13 d’octubre tindran lloc els principals actes religiosos amb el trasllat de la mare de Déu de la Soledat, la missa, l’ofrena de flors a la patrona i la processó.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací