Els Ports rebrà 360.000 euros per a contractar a 22 joves en entitats locals a través del Pla Avalem Joves Plus

310

Actualitat Diària

El Servei Valencià d’Ocupació (Labora), organisme dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha concedit 368.640,63 euros en ajudes per a la contractació de persones joves menors de 30 anys. En municipis com Morella amb una ajuda de 39.912,49 euros, es podran contractar a dos joves desocupats, tant amb qualificació com sense ella. En la mateixa comarca, a Cinctorres li corresponen dos nous contractes per un valor de 38.124,4 euros; a Forcall, 2 contractes i una ajuda de 33.337,54 euros i a Castellfort i Zorita també dues persones a cadascun, sent l’ajuda en aquests casos de 33.064,44 euros per a cada localitat. La Mata, la Todolella i Vallibona disposaran de 32.414,64 euros per a contractar a dos joves en cada poble. Herbers, Olocau del Rei, Palanques i Villores rebran 15.207,24 euros, que permetran contractar a una persona en cada localitat.

A la província de Castelló s’han concedit ajudes per un valor de 8,9 milions d’euros a un total de 133 entitats locals, que permetrà contractar unes 492 persones.

A la província d’Alacant, el total de les ajudes ascendeix a 13,1 milions, es beneficiaran 121 entitats i es podran contractar unes 712 persones joves.

A la província de València les subvencions arriben a un total de 32,8 milions d’euros a 281 entitats locals per a la contractació d’unes 1.742 persones.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat “la importància de generar oportunitats d’ocupació per a les persones joves menors de 30 anys perquè poden acabar la seva formació i anar adquirint una experiència que els facilito la seva inserció definitiva en el mercat laboral”.

També ha assenyalat que aquestes oportunitats arriben “al major nombre possible de municipis, sobretot als més petits i als d’interior, per a millorar l’ocupabilitat de les persones joves en tots els racons del nostre territori i, així també lluitar contra la despoblació”.

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha recordat “en l’anterior legislatura, des de Labora dissenyem i vam posar en marxa una estratègia per a reduir l’atur juvenil, l’anomenat Pla integral de Formació i Ocupació per a Joves 2016-2020, finançat amb fons europeus”, i que “Avalem Joves Plus és una de les iniciatives i de les accions directes previstes en aquesta estratègia”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací