Els motors Nissan més eficients, també en el X-Trail

404

Actualitat Diària

Les aventures en família seran més frugals que mai gràcies als eficients motors Nissan 1,7 litres dièsel i 1,3 litres gasolina instal·lats en la gamma X-Trail i que són compartits amb el líder dels crossover, el Qashqai.

Motorització dièsel dCi

Aquells clients que trien les llargues distàncies per a les seves aventures o que fan grans desplaçaments diàriament, trobaran en l’opció dièsel de la gamma Nissan X-Trail satisfacció a totes les seves necessitats amb la màxima eficiència possible.

Els compradors del X-Trail poden triar l’eficient bloc dièsel de 1,7 litres dCi i 150cv amb tracció 4×2 o 4×4, així com amb caixa del canvi manual de sis velocitats o automàtica CVT Xtronic amb 7 bloquejos intermedis. La variant 4×2 amb canvi manual de sis relacions ofereix un consum combinat en cicle WLTP de tan sols 6,5 litres als 100km.

Per a aquells clients que necessiten un extra de tracció perquè condueixen en condicions extremes o perquè tiren habitualment de remolc o caravana, el X-Trail disposa del famós sistema de transmissió Nissan All-Mode 4×4-i, que li atorga grans capacitats off-road, ideal per a les activitats a l’aire lliure. I per si no fos prou, gràcies al seu gran parell d’arrossegament de 340NM, la capacitat de remolc arriba fins a 2000 kg.

Motorització gasolina DIG-T

Els clients que valoren per sobre de tot l’esportivitat i les prestacions, trobaran en la famosa unitat gasolina de 1,3 litres DIG-T de 160 CV el seu company de viatge ideal. Disponible amb tracció davantera i transmissió de doble embragatge (DCT) ofereix al conductor un lliurament de potència sense interrupcions obtenint així una sensació més esportiva al volant.

Aquest tipus de transmissió DCT compta amb refrigeració elèctrica i activació electro-mecànica de marxes per a millorar la seva eficiència. Ofereix clars avantatges al conductor ja que les transicions entre marxes són imperceptibles, creant una conducció més directa.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací