Els hotels del litoral de la Comunitat registren un 86,3% de l’ocupació en Setmana Santa

480

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que, segons un sondeig realitzat per Turisme, “els establiments hotelers del litoral de la Comunitat Valenciana han registrat una ocupació real del 86,27% durant la Setmana Santa.

Així ho mostren les dades recaptades per l’enquesta realitzada per l’Agència Valenciana del Turisme per a conèixer el grau d’ocupació entre les nits del 29 de març (dijous sant) i l’1 d’abril (diumenge de resurrecció).

L’enquesta mostra uns resultats superiors en un 2,1% a les previsions de l’Agència Valenciana del Turisme. Segons Colomer “el balanç final supera el pronòstic inicial” i apunta al fet que “les reserves d’última hora una vegada més, han beneficiat la campanya de Setmana Santa en la nostra destinació”.

En aquesta línia, ha advocat per “aprofitar aquests bons resultats per a fidelizar al turista durant tot l’any mostrant els productes turístics que oferim”.

En concret, el sondeig realitzat per l’AVT mostra que l’ocupació mitjana a la ciutat de València ha aconseguit el 87,44%, la qual cosa suposa un increment de 1,7% sobre la previsió.

En el litoral de la província de València, sense comptar la ciutat, l’ocupació ha aconseguit un 79,42%, la qual cosa suposa un increment de 5 punts sobre la previsió estimada.

En el litoral de Castelló el grau d’ocupació estimat per places dels seus hotels se situa en un 80,98%, la qual cosa suposa un increment de 5,5 punts respecte a la previsió estimada.

Per als hotels del litoral d’Alacant, sense incloure Benidorm, s’estima una ocupació del 79,54%, la qual cosa suposa un increment de 3,9 punts respecte a la previsió.

A més, els hotels de Benidorm han mantingut les seves expectatives del 95% d’ocupació.

Respecte a l’ocupació registrada als hotels d’interior de la Comunitat, el sondeig realitzat per l’Agència Valenciana del Turisme mostra una ocupació del 79,8%, xifra que suposa un increment de 4,3 punts respecte a les previsions.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací