Els escolars de Nules protagonitzen les Jornades Clemenules del 21 al 26 de gener amb activitats enfocades per a ells

360

Alumna de Primària participa de diversos centres en els Desdejunis Saludables i també hi haurà ua xarrada sobre bons hàbits en aquest menjar del dia

Actualitat Diària

Un any més Nules organitza una programació per homenatjar el producte autòcton més preat que enguany es desenvolupa en diferents dies dels mesos de gener i de febrer. Entre les activitats que engloben aquestes Jornades Clemenules es troba la tradicional Setmana de la Clemenules, que té lloc els dies del 21 al 26 de gener, en la qual es realitzen diverses activitats al voltant de la clemenules i enfocades principalment als escolars de la localitat.

IMG_6199Sobre això, el regidor d’Agricultura, César Estañol, comenta que “Nules és una població amb uns arrels agrícoles que no hem d’oblidar i que tenim l’obligació de fer arribar als més menuts. Per la qual cosa des de la Regidoria d’Agricultura treballem per posar en valor tant la clemenules com el sector agrari i una manera de fer-ho és organitzant aquestes activitats en les quals el protagonisme és per a la clemenules”.

De manera que els escolars protagonitzen les activitats principals que s’estan duent a terme aquests dies. Des del passat dilluns 21 de gener fins al divendres 25 de gener l’alumnat de 1r i 2n de Primària dels col·legis Jaume I, Cervantes, Lope de Vega, Pedro Alcázar, Pío XII i la Consolació participen en els Desdejunis Saludables, “volem que els xiquets i les xiquetes coneguen les propietats tan beneficioses per a la salut que té la clemenules”, matisa Estañol.

Precisament, en els Desdejunis Saludables, que cada dia es relitzen en un centre educatiu, té lloc una xarrada sobre bons hàbits en el desdejuni a càrrec de Vicenta Cubells, metgessa nutricionista de la Unión de Mútuas.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací