Els diaris oficials publiquen les candidatures proclamades per a les pròximes eleccions del 28 d’abril

429

Actualitat Diària

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i els butlletins oficials provincials (BOP) publiquen aquest dimarts les candidatures a les Corts proclamades per a les pròximes eleccions autonòmiques del 28 d’abril.

En total, s’han proclamat 41 candidatures de les 42 presentades: 15 per la circumscripció de València, 14 per la d’Alacant i 12 a la província de Castelló. La xifra suposa un descens respecte al nombre de candidatures proclamades en 2015, en passar de 63 a les 41 per a les eleccions del 28 d’abril.

A partir d’aquest dimecres, 3 d’abril, i fins al 4 d’abril, es poden presentar els recursos contra aquesta proclamació davant el jutjat contenciós-administratiu. Aquest òrgan resoldrà els recursos entre el 4 i el 6 d’abril.

Entre el 4 i 8 d’abril es podrà interposar recurs d’empara sobre aquestes proclamacions de candidatures davant el Tribunal Constitucional, que haurà de resoldre, si n’hi hagués, no més tard de l’11 d’abril.

En la web consultar aquí es poden consultar les diferents candidatures proclamades i publicades també en el DOGV i en els BOP.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací