Els CEEI llancen BIK STARTUP que arribaran a tres localitats de la província de Castelló

413

Actualitat Diària

Els CEEI de la Comunitat Valenciana duran a terme durant els mesos d’octubre i novembre 36 sessions de facilitadors de la segona fase del Programa d’innovació, BIKCEEI. Es tracta de la fase BIK Startup, que es basa en la metodologia Lligen Startup, programa del qual es beneficiaran prop d’un centenar d’agents de la Comunitat Valenciana, està orientat a la validació de nous projectes.

Els agents de l’ecosistema emprenedor coneixeran, de primera mà, els recursos i eines necessaris per a ajudar els emprenedors en la validació dels seus models de negoci i en els seus primers passos en el mercat. Una vegada finalitzen aquesta capacitació, els mentors i facilitadors BIK Startup disposaran de recursos per a guiar de forma innovadora a les empreses i startups en el seu moment d’arrencada.

A partir del mes d’octubre es desenvoluparan les sessions del programa BIK Startup en quatre poblacions de la província d’Alacant, tres de la província de Castelló i cinc de la província de València. En cada població s’impartiran tres jornades de cinc hores cadascuna

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací