El Trofeu de la UEFA Champions League visitarà Barcelona, València i Madrid

450

Actualitat Diària

En el seu paper de lideratge de la mobilitat sostenible, Nissan en sisena temporada com a col·laborador de la UEFA Champions League, està duent a terme la seua nova i innovadora gira del Trofeu de la UEFA Champions League davant els afeccionats de tot el continent.

Aquesta gira del Trofeu de la UEFA Champions League és una oportunitat única perquè els afeccionats de tota Europa participen en la competició. Animem a tots els amants del futbol, sense importar el seu equip, al fet que vengen a veure’ns; prometem que resultarà una experiència inoblidable formada per una mescla de futbol i tecnologia.

Ja podem revelar el calendari de les ciutats on estarà exposada el Trofeu de la Champions, una de les peces de plata més emblemàtiques del futbol: el trofeu de la UEFA Champions League que mesura 73 centímetres i pes 7,45 quilograms.

Aquest il·lustre premi estarà a la disposició de totes aquelles persones que vulguen passar per les instal·lacions d’aquells concessionaris que vagen a tindre l’oportunitat d’exposar-lo per als seus clients i per al públic que vulga passar a veure’l i fer-se fotografies. Els assistents podran contemplar les tecnologies de Nissan en Mobilitat Intel·ligent i experimentar les últimes innovacions per a aconseguir un món més connectat, emocionant i sostenible. Així, podran contemplar el nou Juke, el vehicle Nissan més connectat de la història, carregat de quilos i quilos de tecnologia amb un nou i espectacular disseny interior i exterior que crearà tendència com el seu antecessor.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací