El Qashqai, tercer model més venut en el mercat espanyol en el primer semestre de l’any

318

Actualitat Diària

Les matriculacions de turismes i crossovers han descendit el mes de juny un 8,5% amb una mica més de 130.000 unitats, acumulant un descens en els primers sis mesos de l’any del 6%. En aquest escenari, han estat de nou els crossovers els que registren un significatiu creixement que temperen la queia del mercat. En aquest segment, continua havent-hi un denominat clar, el Nissan Qashqai que en els primers sis mesos ha matriculat un total de 16.727 unitats, la qual cosa suposa un creixement del 5%.

VEHICLES ELÈCTRICS

D’altra banda, la mobilitat elèctrica zero emissions segueix aganando adeptes. En els primers sis mesos s’han matriculat un total 6.505 unitats, la qual cosa representa un creixement del 115%. Nissan, lidera aquest mercat en els primers sis mesos de l’any amb un total de 1.458 unitats, un creixement del 139% i una quota de mercat del 22,4%.

Els dos models elèctrics de Nissan mantenen un comportament excel·lent. El Nissan LEAF registra un total de 1.035 unitats mostrant un robust creixement del 133% i amb una quota de mercat del 19%. D’altra banda, la Nissan e-NV200, fabricada a Espanya totalitza 423 unitats amb un creixement del 158% i una quota en el mercat de les furgonetes elèctriques del 42%., sent líder indiscutible en aquests primers sis mesos de l’any.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací