El PP de Nules reclama a l’alcalde, David Garcia, que traga les factures del calaix i que pague els 400.000 euros que endeuta

316

Actualitat Diària

El Grup Municipal del Partit Popular a Nules ha exigit a l’alcalde que traga les factures del calaix com a pas previ a asseure’s per a negociar el pressupost de 2020. “Nosaltres estem ací per a defensar els drets dels veïns de Nules, no els interessos particulars d’un alcalde que intenta maquillar deutes i impagaments”.

María Victoria Marzal, portaveu del PP en la localitat, ha reivindicat “la transparència que l’alcalde tant pregona però tan poc practica”. “S’adeuten més de 400.000 euros a comerços, empreses i autònoms. Impagaments provocats per una irresponsable gestió que té com a conseqüència directa tensions en les famílies de Nules”.

Per a la regidora del PP, “és necessari posar llum i taquígrafs als comptes de Nules. Parlar amb claredat i posant els nombres sobre la taula. Perquè si qui governa conta les veritats a mitges, falseja la realitat”. Nules, en opinió de Marzal, “mereix rigor i compromís per a garantir la inversió que genere oportunitats, perquè ara estem patint les conseqüències d’un populisme enganyós”.

Des del PP, “estem compromesos amb el nostre municipi, és l’única cosa que importa”, ha considerat Marzal. Per aquest motiu, “anem a deixar-nos la pell per garantir que es paga fins a l’últim cèntim d’euro als qui han prestat serveis a la nostra localitat, perquè ells són els primers que han de cobrar i fer-ho amb la diligència exigida”.

Tal com ha explicat la portaveu, “solament amb transparència i amb claredat ens asseurem a treballar un pressupost per a 2020 amb els qui avui governen. Perquè no anem a ser còmplices d’uns comptes maquillats i irreals que, com ara ocorre, amaguen deutes que estan generant tensions i problemes en desenes de famílies del nostre municipi. Nules és el primer”, ha conclòs la regidora del PP.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací