El ple de l’Ajuntament accepta la renúncia de Sara Usó i obri la porta al nomenament d’Omar Braina

294

No va haver-hi intervencions polítiques, però l’alcaldessa si va tenir paraules de reconeixement després de la sessió
Un ple extraordinari d’amb prou faenes uns minuts de durada ha acceptat per unanimitat la renúncia de Sara Usó a la seua acta de regidora de l’Ajuntament de Castelló. Amb aquesta mesura s’obri la porta, per la via de les presses, a la presa de possessió d’Omar Braina, que haurà d’organitzar les Festes de la Magdalena de 2019.
Esperanza Molina/ Actualitat Diària
L’Ajuntament de Castelló ha celebrat aquest matí un ple extraordinari amb un sol punt en l’ordre del dia: acceptar la renúncia de Sara Usó a la seua acta de regidora, per motius professionals.
La renúncia de Sara Usó es va anunciar ja a principis d’agost. Ho va fer ella mateixa, acompanyada per l’alcaldessa de la ciutat, Amparo Marco. Va ser una renúncia emotiva en la qual Usó va donar les seues explicacions. Després d’aprovar les oposicions la ja exregidora de Castelló comença aquesta setmana un nou cicle com a professora en un col·legi d’Alacant…
Per açò, una de les fotografies més repetida aquest matí ha sigut, precisament el buit que quedava en la bancada socialista que, de moment, comptarà amb un regidor menys.
Però açò serà solament de moment, perquè les presses en la convocatòria d’aquest ple han sigut precisament per açò, perquè ara ja corren els dies i les hores… i falta temps.
La renúncia oficial de Sara Usó, aprovada en ple, obri la porta perquè el Grup Socialista puga sol·licitar a la Junta electoral la incorporació d’Omar Braina, el següent en la candidatura del PSOE a les municipals del 2015.
Si es compleixen les previsions, Braina podria prendre possessió de la seua acta en el pròxim ple ordinari de l’Ajuntament, programat per al 27 de setembre… o abans, si es convocara per a açò un ple extraordinari.
I hi ha pressa, perquè el nou regidor socialista s’haurà de fer càrrec de les competències que gestionava fins ara Usó, i algunes d’elles ja criden a la porta demanant decisions, com és el cas de les Festes de Castelló, amb una Magdalena per a la qual amb prou faenes falten poc més de 6 mesos.
El ple ha sigut ràpid, amb prou faenes uns minuts, perquè a més d’una votació unànime, en el que s’han posat d’acord tots els regidors, ha sigut en què no calia prendre la paraula.
Però una vegada acabat el ple, qui si ha tingut paraules de reconeixement a la labor de Sara Usó ha sigut l’alcaldessa Amparo Marco, per a destacar la labor realitzada pel la seua ex-regidora, i donar la benvinguda al nou edil socialista, que podrà afrontar l’organització de les festes amb el suport del gerent del patronat i de la presidenta de la Junta de Festes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací