El Paranimf fa un recorregut per l’evolució de l’escena musical castellonenca amb el documental Castelló Rock City

419

Actualitat Diària

El cicle «Nou cinema» projecta aquest cap de setmana al Paranimf de la Universitat Jaume I el documental Castelló Rock City, un homenatge a les bandes de les comarques de Castelló, moltes quasi ja perdudes en la memòria.

La projecció del documental tindrà lloc el 26 i 27 d’octubre a les 19.30 hores. A més, en la sessió del diumenge 27 es realitzarà una presentació i xarrada-col·loqui posterior amb els co-directors Pascual Ibáñez Fernández i Cristian Font Soriano i amb Juan Carlos Tomás Castillo, co-productor i responsable de so i de la música original.

Castelló Rock City és un recorregut per la història de la música pop en una zona geogràfica allunyada de la influència de les grans capitals i un reconeixement merescut a la passió per fer música.

El 2011 es va publicar el disc-llibre Historia de la música pop en Castellón, una recopilació de quatre discs de 100 cançons de la història de la música pop a Castelló des dels anys 50 del segle XX. L’experiència que va suposar la investigació per al llibre inspira aquesta pel·lícula, que presenta el testimoni de tres generacions de músics que parlen sobre les seues vivències i l’evolució de la música pop des dels primers anys 60 fins a la formació de l’actual escena musical amb presència en els circuits internacionals.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací