El nou Peugeot 2008, ja disponible per a comandes en Espanya

356

Actualitat Diària

“El Nou Peugeot 2008 arriba al segment dels SUV compactes per a convertir-se en el nou referent i revalidar el seu lideratge. Ho té tot per a aconseguir-ho: un disseny espectacular i trencador, una experiència a bord i unes prestacions que porten al màxim el plaer de conduir. Compta amb les funcions d’ajuda a la conducció més avançades, gestionades des d’un lloc de conducció Peugeot i-Cockpit® amb un combinat digital elevat en tres dimensions, i aporta a la gamma una alternativa “zero emissions” amb una circulació silenciosa i absència de vibracions. El Nou Peugeot 2008 encarna una visió sostenible i tecnològica dels SUV, amb el plaer de conduir com a element distintiu”, afirma la Directora General de Peugeot per a Espanya i Portugal, Hélène Bouteleau.

Revolucionari per fora i per dins, el Nou SUV Peugeot 2008 s’estrena comercialment a Espanya. Aquest model, fabricat a Vigo, sorprén per la seua estètica potent i distintiva, que redefineix l’estil dels SUV. A l’interior, compta amb la nova generació del Peugeot i-Cockpit®, acompanyat de funcions d’ajuda a la conducció que s’estrenen en aquest segment. La nova generació del SUV compacte de la marca porta la capacitat d’elecció com a senyal d’identitat, en permetre optar entre versions gasolina, dièsel i 100% elèctrica eficients i d’altes prestacions.

El Nou Peugeot 2008 impressiona des de la primera ullada. Les seues línies i proporcions són les d’un SUV fort, que inspira seguretat. Els trets del seu disseny dinàmic destaquen encara més amb la vivor del Roig Elixir, la lluminositat del Blue Vertigo i l’aspecte metal·litzat de l’Orange Fusion, exclusiu d’aquest model i disponible de sèrie.

A l’interior, reina el lloc de conducció Peugeot i-Cockpit® 3D. La informació sobre el combinat digital es presenta a manera d’holograma, amb indicacions clares, dinàmiques i animades, que adapten la seua grandària en funció de la seua importància. La pantalla tàctil de 25,4 cm (10’’) i les tecles Toggle Switches gestionen un ampli ventall d’equipaments i funcions d’ajuda a la conducció que arriben, per primera vegada, al competit segment dels SUV compactes. Per exemple, estan disponibles 8 colors diferents d’il·luminació interior, que es poden triar i regular des de la pantalla central.

El Peugeot i-Cockpit® 3D permet accedir a una conducció semi-autònoma en autopista i vies ràpides gràcies al Drive Assist Plus, que combina l’ajuda al manteniment actiu de carril, associat al Lane Position Assist (LPA), i un regulador de velocitat adaptatiu amb funció Stop & Go.

Per a reforçar encara més la seguretat, el Nou Peugeot 2008 compta amb el Pack Safety Plus, un sistema de frenat automàtic d’emergència d’última generació, capaç de detectar vianants i ciclistes, de dia o de nit, en un ampli rang de velocitats: entre 5 Km/h i 140 Km/h.

Aparcar és un moment estressant per a molts conductors. El Nou SUV Peugeot 2008 ofereix relax en aqueixes maniobres tan delicades amb la funció Park Assist, que “clava” els estacionaments en manejar automàticament la direcció i, en versions amb caixa automàtica EAT8, la maniobra és totalment automàtica gràcies al Full Park Assist, que arribarà a principis de 2020.

Sota el capó, el client pot optar entre versions amb motors gasolina, dièsel o 100% elèctriques, amb les mecàniques més eficients del mercat.

En gasolina, l’oferta s’estructura entorn de motors tricilíndricos d’1.2 litres, pensats per a cobrir les necessitats més diverses, gràcies als propulsors PureTech 100, 130 i 155. En dièsel, les mecàniques d’1.5 litres i 4 cilindres compleixen, des del llançament, amb l’exigent norma Euro 6d.Temp. Es pot triar entre el motor BlueHDi 100 amb caixa del canvi manual de 6 velocitats i el BlueHDi 130, amb la transmissió automàtica EAT8.

Esment a part mereix la versió 100% elèctrica d’aquest model, el Peugeot e-2008. En prestacions, es converteix en sinònim de plaer de conduir. El seu bateria de gran capacitat de 50 kWh permet una autonomia de 310 Km, segons el protocol de mesurament WLTP. Al volant, aquest SUV innovador ofereix tres maneres de conducció, Eco, Normal i Sport, que permeten destacar, respectivament, l’eficiència, el confort i comportament dinàmic.

Nou SUV 2008 Active Puretech 100 S&S 6 Vel MAN, disponible per a comandes des de 17.550€

SUV e-2008 Active 100kW 136 CV des de 30.450€ (24.950€ si el client es beneficia del Pla Moves).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací