El nou Ford Mondeo, fabricat íntegrament a València, presentat oficialment a Bèlgica

632

És un model únic en el seu segment, i ofereix ara una experiència de conducció elèctrica de gasolina encara més refinada

Actualitat Diària

El Ford Mondeo 2019, que presenta per primera vegada nous i elegants detalls de disseny exterior i interior i una nova variant familiar híbrida, que es fabrica en la planta de Ford a Almussafes (València), ha estat presentat avui en el Saló de l’Automòbil de Brussel·les, Bèlgica.

El nou Mondeo Hybrid Sportbreak és un model únic en el seu segment, i ofereix ara una experiència de conducció elèctrica de gasolina encara més refinada.

Altres millores significatives en el motor del Mondeo inclouen:

 L’avançat motor dièsel EcoBlue de 2.0 litres de Ford per al Mondeo

 La nova transmissió automàtica intel·ligent de vuit velocitats de Ford per al Mondeo, que adapta els patrons de canvi a l’estil de conducció i es controla mitjançant un elegant i ergonòmic canvi de marxes giratori

El Control de Creuer Adaptatiu millorat amb Stop & Go s’uneix al sofisticat conjunt de tecnologies d’assistència al conductor del Mondeo, juntament amb el Limitador Intel·ligent de Velocitat, per a facilitar la conducció en autopistes i el trànsit de parada i arrencada.
“El Ford Mondeo Hybrid ofereix una experiència de conducció única amb la seva refinada transmissió automàtica i la seva silenciosa arrencada. Combinat amb els avantatges d’un motor de gasolina amb baixes emissions de CO2, esperem que l’híbrid representi fins al 50 per cent de les vendes”, va dir Roelant de Waard, vicepresident de Màrqueting, Vendes i Servei de Ford Europa.

“Al mateix temps, estem introduint un motor dièsel totalment nou amb tecnologia SCR (reducció catalítica selectiva) per a complir i superar els últims estàndards d’emissions Euro 6d Temp, amb una nova transmissió automàtica de 8 velocitats disponible”.

Construït en la moderna planta de fabricació de Ford a València, Espanya, Ford ha venut més de 250.000 unitats de Mondeo a Europa des que el model de quarta generació va començar a arribar als usuaris en 2015.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací