El Nissan Qashqai, cada vegada més líder gràcies a la seva nova versió N-Style

597

Actualitat Diària

Nissan presenta el seu nou Qashqai N-Style, una versió optimitzada del crossover més venut de la companyia i que ve a consolidar així el seu lideratge indiscutit en el sector. Aquest model incorpora millores en l’equipament com el nou sistema Nissan Connect de infoentretenimiento i el nou motor de gasolina de 1,3 litres.

El N-Style incorpora el nou motor de gasolina DIG-T amb una cilindrada de 1,3 litres amb potència 140cv, la qual cosa ofereix un menor consum de combustible i menys emissions de CO2. Aquest desenvolupament es basa en la fortalesa i els recursos de l’Aliança Renault-Nissan-Mitsubishi i s’usa per primera vegada en el Nissan Qashqai, la qual cosa ofereix una resposta més suau a baixes revolucions, una acceleració més vigorosa i uns avançaments més ràpids i assegurances. Tot això multiplica el plaer de conduir alhora que millorar l’eficiència energètica i compleix les rigoroses noves normatives europees.

Existeixen tres versions del nou motor de 1,3 litres:

una versió manual de sis velocitats i 140 CV,

una versió manual de sis velocitats i 160 CV,

una versió amb canvi DCT de set velocitats i 160 CV.

Aquest nou motor està disponible juntament amb una nova transmissió de doble embragatge de set velocitats. És la primera vegada que s’inclou un sistema d’aquest tipus en un model Nissan de gran producció, i ofereix una experiència dinàmica més directa, un rendiment millorat i un lliurament de potència més lineal i silenciosa. Aquesta eficiència millorada es deu a una reestructuració fonamental del disseny del motor en comparació amb les anteriors unitats de gasolina, amb millores en la injecció de combustible i en el disseny de la cambra de combustió.

La tecnologia del nou Qashqai N-Style atorga les prestacions més avançades a l’últim navegador Nissan Connect, que inclou noves funcions com a mapes en 3D, comandos per veu i una pantalla tàctil de 18 cm (7″) personalitzable. També ofereix connectivitat a través d’Apple CarPlay® i Android Acte®, a més de càmera de visió posterior. La nova versió es reconeix exteriorment per les llandes d’aliatge de 18”, els cristalls posteriors enfosquits i les barres de sostre.

Aquest últim lliurament, que millora la història d’èxit del Qashqai, el crossover més venut a Espanya, està disponible ja en els concessionaris de la marca per 20.900€ o per tan sols 190€ al mes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací