El Marella Dream connectarà Castelló amb els països de la Mediterrànea a través de la mar

361

Actualitat Diària

Castelló ha tancat un estiu de rècord quant a xifres de creueristes. La campanya promocional de turisme de creuers que ha dut a terme l’autoritat portuària en les principals fires internacionals de turisme sembla haver donat els seus fruits i continuarà fent-ho almenys fins al 7 d’octubre. Aqueix dia està previst que atraque de nou en aigües provincials el Marella Dreams, el buc que més vegades ha visitat Castelló enguany, amb un total de quatre vegades consecutives.

Anteriorment ho havien fet de maig a juny el Sirena de la creuerista estatunidenca Oceania Cruises i el Saga Sapphire de la britànica Saga Cruises.

Prop de 10.480 passatgers han visitat Castelló i província durant aquest estiu a través del mar. D’aquests, el 80% han desembarcat en bucs operats per Marella, el seu vaixell de ‘confiança’. La companyia britànica operada per la turoperadora alemanya TUI ha apostat fort per Castelló i així ho demostren les dades.

Obri la província a Europa a través del Mediterrani

PortCastelló rep els bucs de Marella en les seues rutes ‘Hidden Gems’ amb eixida des de Palma i que recorre la Costa Blava, Còrsega, la Toscana i la Costa Brava abans de la seua arribada a Castelló i retorn a Balears; així com el ‘Spanish Delights’ que uneix a Castelló a través del mar amb Gibraltar, Cadis, Màlaga, Cartagena i Mallorca de nou.

El de creuers és un turisme important pel seu poder de desestacionalització i perquè el viatger sol ser de nivell adquisitiu mig-alt, la qual cosa permet que la despesa turística siga més alt en dates lluny de la temporada alta.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací