Japó, Ghana, Filipines, l’Índia, la Xina, Itàlia i Azerbaijan, països destinació d’Ivace Internacional

350

Actualitat Diària

L’activitat promocional en l’exterior desenvolupada per Ivace Internacional es manté en el període estival i l’entitat ultima un elevat nombre d’accions que es desenvoluparan en l’últim quadrimestre de l’any.

Aquestes accions portaran a les empreses i productes de la Comunitat Valenciana a mercats tan dispars com el Japó, Ghana, Costa d’Ivori, Filipines, l’Índia, la Xina, Itàlia, Regne Unit, Alemanya, Azerbaijan o Kazhastan.

Es tracta de missions comercials, tant directes com inverses, participació en fires comercials o encontres empresarials en més de 15 països. Una intensa activitat que, en paraules de la directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra “persegueix facilitar noves oportunitats de negoci perquè les empreses valencianes diversifiquen els seus mercats i es consoliden en aquells on ja tenen presència”.

Per a la directora general, “aquestes accions són necessàries posat que el cost d’informació per a les empreses es veu enormement reduït igual que el cost econòmic de les accions”.

Entre l’activitats previstes en l’últim quadrimestre de l’any destaquen la fira internacional -100% Design a Londres – i dos seminaris per a prescriptors per al sector tauleller, així com la participació en la Fira Marmomacc a Verona per al sector del marbre.

Una de les missions més rellevants és la missió d’Economia Circular a la Xina que coincideix amb el 14 Fòrum Empresarial i Tecnològic UE – la Xina que tindrà lloc a la ciutat de Xengdú el mes de novembre. Aquesta és una de les apostes d’Ivace Internacional per oferir a les empreses valencianes l’oportunitat de conéixer de primera mà el desenvolupament dels nous models de negoci que ha desenvolupat el gegant asiàtic, basats en l’economia circular.

Respecte a la resta de missions comercials, Ivace Internacional ha prioritzat mercats de complexitat com Ghana i Costa d’Ivori, en el continent africà, l’Índia, o Kazajstan i Azerbaijan en el continent asiàtic.

A més, Ivace presenta un ambiciós pla de missions inverses que concentra entre setembre i desembre algunes de les actuacions més importants de l’any com són la missió inversa a la Fira Hàbitat, l’organitzada amb motiu de la Fira Tèxtils Premium -el mes de setembre-, o les dirigides als sectors químic i a la subcontractació de França, ambdues el mes d’octubre.

A aquestes activitats se sumen 6 encontres empresarials, entre els quals té cabuda la biotecnologia i sector farmacèutic, al Japó concretament, així com els sectors d’agroindústria i agroalimentari a Costa Rica, amb el suport de Seimed. I una Presentació de Producte a Filipines per al sector agroalimentari.

Finalment, Ivace Internacional ofereix a les empreses valencianes interessades a buscar agents comeciales a Itàlia la possibilitat de participar en el Fòrum Agenti de Milà, fira de referència en el sector, que se celebra el mes de novembre, la convocatòria del qual finalitza el pròxim 30 de juliol.

Convocatòries obertes

Les empreses valencianes encara poden participar en algunes de les accions previstes en el Pla de Promoció Exterior d’Ivace Internacional en l’últim quadrimestre de l’any.

Concretament, 13 accions entre les quals figuren 2 fires internacionals, 6 trobades empresarials i 5 missions comercials tant directes com inverses celebrades en 12 països.

És el cas de la Fira Fòrum Agenti o la missió d’Economia Circular a la Xina, que encara té cabuda per a les empreses valencianes que vulguen ampliar les seues possibilitats de negoci en aquests mercats.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací