El Festival de Teatre Clàssic de Peníscola ofereix tres funcions durant aquesta setmana

405

Actualitat Diària

La setmana que arrenca va resultar molt intensa dins del XXII Festival de Teatre Clàssic Castillo de Peníscola, que organitza el departament de Cultura de la Diputació de Castelló. Sota la direcció de Carles Benlliure, són tres les obres previstes entre el dimarts 16 i el dissabte 20 de juliol. Totes elles tindran lloc al Pati d’Armes, a partir de les 22.30. L’unipersonal ‘Querella de Lope i les dones‘, a càrrec de Teresa Calema (dimarts); la reeixida ‘Desenganys amorosos‘, per Estival Produccions (dijous); i la mediàtica ‘Un marit ideal‘, per Seqüència 3, que ha esgotat les entrades de manera anticipada.

L’actual edició del Festival de Teatre Clàssic de Peníscola ha arrencat amb dos plens complets en les funcions del Pati d’Armes (‘El malalt imaginari’ i ‘Entre babaus camina el joc’), a les quals s’uneixen les dues obres representades als carrers del barri antic.

Al mateix temps es desenvolupa amb èxit la campanya #teatrosinmóviles, que pretén que la màgia de l’espectacle no es trenqui amb l’ús de telèfons mòbils.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací