El director d’Actualitat Diària i de Castellón Información, Ximo Tirado, imparteix una xerrada als alumnes de Periodisme de l’UJI

606

Actualitat Diària

El director de Castellón Información, Ximo Tirado, ha impartit la vesprada d’aquest dilluns una conferència davant els alumnes de les assignatures Història del Periodisme i Teoria del Periodisme de primer i segon curs del Grau en Periodisme de la Universitat Jaume I.

Durant l’acte, al qual han acudit un centenar d’estudiants, el director d’aquest mitjà de comunicació ha entaulat una interessant xarrada amb els alumnes sobre la història de la professió a Castelló des de la instauració de la democràcia fins a l’actualitat. D’aquesta forma, Ximo Tirado també ha explicat el model de gestió de Castellón Información, així com dels altres dos diaris digitals del grup, Vila-real Informació i Actualitat Diària.

Finalment, els alumnes han preguntat les seues inquietuds sobre el periodisme en l’actualitat i sobre el moment que viu el sector en l’actualitat valenciana després del tancament, per desgràcia, d’algunes redaccions a la província.

L’esdeveniment ha estat coordinat pel redactor d’aquest mitjà i professor associat del Grau a la Universitat Jaume I, Rafa Mezquita.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací